FMUK SUMMER party: Rozlúčková manažérska party tohto semestra!

Aj Vám sa už krúti hlava z toľkého učenia? Bakalárky, skúšky, či štátnice? Nevešajte hlavy, máme pre vás dobré správy! Príďte osláviť svoje úspechy na poslednú oficiálnu manažérsku party 14. júna. Nezáleží, či ste z FMUKu alebo nie. Vítaní sú všetci, hlavne, že sa viete baviť!

Tešiť sa môžete na pohodičku na Pláži pod Ufom, kvalitnú hudbu a súťaže o ceny. A hlavne na super atmosféru, ktorú spoločne vytvoríme. Však ide leto, to treba osláviť!

Na tú správnu vlnu nás naladia viaceré Djské esá slovenskej scény. Yanko Kral zahrá najväčšie letné hity a zahanbiť sa nedajú ani DJ Micro a Cuker. Jedinečné bude vystúpenie Dj Micra so živým saxofónom Mária Beláka. Čaká nás zmeska Swingu, Electro- house, Drum&Bass, Trapu, a Hip-hopu. A to sa nevidí tak často. Dj Cuker na nás vytiahne zase rytmy Drum&Base.

Okrem hudby je pre zábavychtivých študentov pripravených viacero prekvapení. Neprezradíme všetko, ale budete sa môcť vyblázniť pri stolnom futbale a zasúťažiť o top ceny. V ponuke je splav, doplnky nad ktorými zaplesá nejedno dámske srdiečko a zaujímavé ceny od zľavového portálu Morezliav.

Lístky na FMUK SUMMER PARTY budete môcť kúpiť priamo na mieste od 20:00- 23:00 za 3€ a po 23:00 za 4€.

Malá ochutnávka toho, čo nás na Summerke čaká:

https://www.youtube.com/watch?v=DVoUSJFfIa8

Ak teda chystáš plány na oslavy titulov a koniec skúškového, šetri sily na túto sobotu 14. júna. Rozlúčime sa s týmto rokom ako praví MENEŽERIS.

Teší sa na Vás Beánia Team.

Čerstvé novinky sledujte tu: https://www.facebook.com/events/267861310004582

plagat-sumer-party-pdf-A3

Zdroj: FMUK SUMMER party