Foo Fighters vystúpia v novembri vo Viedni.

Jedna z najlepších rockových kapiel súčasnosti vyráža na turné! Charizmatický Dave Grohl príde so svojou partiou Foo Fighters predstaviť nový album Sonic Highways aj do susedného Rakúska.

Vo viedenskej Stadthalle vystúpi 11. novembra 2015. Vstupenky sa začínajú predávať v piatok 24. apríla v sieti Eventim.sk.

Kapela Foo Fighters vznikla v roku 2004 v Seattli. Od svojich počiatkov sa formovala okolo výrazného speváka a gitaristu Dava Grohla, známeho aj z pôsobenia v kapelách Nirvana či Queens of the stone age. Postupne si partia vyšliapala status najlepšej rockovej kapely súčasnosti. S ôsmymi radovými albumami na konte, stovkami odohratých živých koncertov a mnohými hitmi (All my life, Learn to fly, Best of you) ich mnohí právom považujú za kráľov rock’n’rollu.

foo_fighters_01

Nový album Sonic Highways, v ktorého duchu sa celá séria ponesie, má za sebou zaujímavý príbeh. Skupina nahrávala každú pieseň v inom americkom meste a pod dohľadom známeho producenta Butcha Viga tak skladby získali punc originality so silným osobným odkazom. CD vyšlo úspešne koncom roka 2014, no Foo Fighters patria medzi kapely, ktoré treba najmä vidieť naživo. Slovákom sa taká šanca naskytne už 11. novembra 2015 vo Viedni.

Vstupenky: Predpredaj sa začína v piatok 24. apríla exkluzívne v sieti Eventim.sk
https://www.skalarmusic.at

Zdroj: Skalar Music