forbidden society & Australsko-české dnb už tento víkend ve stormu.

Už tento pátek oslaví ve Stormu narozeniny kluci z No Cure. Popřát jim přijedou DJs z daleké Austrálie a samozřejmě nebude chybět i lokální kvalitní výběr v čele s A-Crayem, N:Forcem a spoustu dalších. V sobotu bude Storm patřit budějovickému řezníkovi Forbidden Society, který vám spolu s dalšími oblíbenými CZ DJ vám nandá pořádný neuro & hard dnb nářez! Tak si to nenechte ujít ;)

PÁTEK, 28. 07. 2017

Rok se s rokem sešel a No Cure již popáté slaví narozeniny ve Storm Club Prague na své B-Day Party s názvem The Purge. Jak sám název napovídá, tento mejdan bude opravdová očista – připravte se na 26 drum & bass DJs a projektů za mix pultem, kteří se do Stormu sjedou z různých koutů světa!

 LINE UP 
A-Cray / CZ /
N:FORCE / CZ /
Voortrekker / AUS /
Hadden / AUS /
Against Odds / AUS /
Sphere / NZ /
VLTRN/ AUS /
Adam Seal / AUS /
Weaponess / AUS /
Trinitydnb / AUS / UK /
Imax / AUS / UK /
OSKO / AUS /
GOSH / HU / NK /
Phlage / AT /
No Cure / CZ /
DJ Blofeld / CZ /
BEESU / CZ /
Membrain / CZ /
Furious Freaks / CZ /
Fallen Gemini / CZ /
Lee Meow / CZ /
Futical / CZ /
STUX / CZ /
Roop / CZ /
Quadrax / CZ /
Contest Winner / NK /

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
na místě 50 Kč do 22:00, 90 Kč poté

Facebook událost

SOBOTA

FORBIDDEN SOCIETY, vlastním jménem Jindřich Brejcha, je umělcem, který nejenže produkuje vlastní skladby, ale také jako DJ cestuje po celém světě, patří mu jeho vlastní label včetně prosperujícího oddělení se značkovým zbožím a navrch celá stage na jednom z největších festivalů v rodném Česku. Stal se navíc jediným českým producentem, který si kdy zahrál na největším indoor D&B eventu světa, legendární Pirate Station v Rusku. 

Jak můžete sami vidět v aftermovie z jeho posledního mejdanu ve Stormu, party pod taktovkou Forbidden Society vždy stojí za to! Jedinečná atmosféra, přísné mixy a kvalitně vybraní DJs – na to vše se můžete těšit už tuto sobotu.

 LINE UP 
FORBIDDEN SOCIETY
TWISTED MINDS
PMDR
INFRACT
GLOOM

◥ START 22:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
80 Kč (+ poplatky) v předprodeji v síti GoOut
na místě 90 Kč do 23:00, 150 Kč poté

Facebook událost

Zdroj: Storm club