Forest People: Techno z Bosny a Hercegoviny v Empire clube!

Už v sobotu 16.2. predstaví Empire club DJa a producenta Forest People na rovnomennej párty.

Forest people, vlastným menom Dragan Lakic, je mladý 25 ročný DJ a producent pochádzajúci z Bosny a Hercegoviny. Narodil sa a vyrastal v malom meste Prnjavor, ktoré je dodnes jeho domovským mestom. Prvým stykom s elektronickou hudbou bolo preňho CD Maura Picotta ktoré dostal. Odvtedy rástol jeho záujem o techno a minimal a objavoval svet elektronickej hudby. Po niekoľkých párty sa zoznámil so správnymi ľuďmi a začal sa venovať mixovaniu v roku 2004 a hraniu v niekoľkých mestách Bosny a Hercegoviny. Netrvalo dlho a Dragan začal produkovať hudbu a čoskoro sa ukázalo že má prirodzený talent.

Forest People

Jeho techno produkcia bola zaznamenaná DJmi a producentami z celého sveta. Forest People vydával na rôznych labeloch ako napríklad DMOM, Toffler Music, N.O.I.A. Undrerscore, Butane, Finetool, Brood Audio, Frequenza, Android Muziq. Jeho skladby hrávajú mená ako napríklad Chris Liebing, Len Faki, Paco Osuna, Technasia, Alex Bau, Richie Hawtin, Dubfire, Umek, Axel Karakasis, Paul Ritch, Davide Squillace, Erphun, Shin Nishimura, Drumcomplex, Snello, Fallhead, Roland M Dill, Anderson Noise,Autistic, A. Paul, Tomy DeClerque, Virgyl Enzinger, Mark Morris, Octave, Rennie Foster, Dave Seaman…

Jeho posledné releasy si môžete vypočuť a zakúpiť na Beatporte:
https://www.beatport.com/release/horus/1021607
https://www.beatport.com/release/melna/1013760
https://www.beatport.com/release/fatu-hiva/1013149 

Alebo si ho môžete naživo vypočuť na nadchádzajúcej párty Forest People v sobotu 16.2.2013 v Empire clube kde mu budú sekundovať LaCerta, Peco & Tibsi Melcossa a Snom.

Zdroj: Empire club