Fragile stále dokazujú, že sú naši najlepší a najúspešnejší reprezentanti štýlu á cappella.

Po úspešnom turné v českých mestách sa Fragile vracajú na Slovensko a pokračujú v ďalších vystúpeniach. Treba podotknúť, že českí diváci ocenili perfektnú šou, ktorou spestrili aj mnohé televízne vystúpenia a prestížne plesy.

A chýry o tomto zoskupení idú ešte ďalej. Už o nich prejavili záujem v Taliansku, kde im momentálne rotujú dva single v rádiu a chystá sa tam vydanie ich prvého zahraničného albumu. Fragile však nezabúdajú ani na svojich slovenských fanúšikov. Vokálny súbor Fragile tvoria osobnosti známe z televíznych seriálov, muzikálov, divadelných a scénických hier. Perfekcionizmus vedúceho súboru Braňa Kostku zoskupil okolo seba tie najlepšie hlasy. Aktuálnu zostavu Fragile tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Martin Madej. Bez nástrojov, iba vlastnými hlasivkami, dokážu interpretovať svetoznáme a slovenské hity. Prepracované aranžmány, hravosť a vtip zdobia každý koncert, ktorý odohrajú. Vystúpenia sa snažia aktualizovať a do repertoáru vnášať nové skladby. Vďaka multižánrovému rozptylu spievajú klasiky od Queen či U2, no cudzie im nie sú ani piesne Daft Punku. Preto dokážu osloviť mladšiu, strednú aj staršiu generáciu.

V DK Zrkadlový háj nadviažu na minuloročné úspešné Narcis Tour, na ktorom vyjadrili svoje dlhoročné sympatie s občianskym združením Liga proti rakovine.  

FRAGILE Bratislava Narcis Tour
DK ZRKADLOVÝ HÁJ / 18.04. / 17:30 / 13 € 

Zdroj: KZP