Francouz Undergang na brnenskom warmupe festivalu Imagination!

 V pátek 21. září proběhne na Flédě další pokračování večírků Vendeta, na kterém se představí Undergang (Fr).

Již tento pátek se uskuteční další pokračování party Vendeta, která tak odstartuje další sezónu svého fungování v brněnském klubu Fléda. Po pěti letech se do tohoto klubu vrátí francouzský jednočlenný projekt Undergang, který zde již dvakrát předvedl strhující show na party Break4Beats. Jednou rukou rytmika, druhou scratche, mikrofon snímající moderní a excitovanou poezii. A to vše pod taktovkou jediné osoby! Příznivci tvrdých beatů tak budou mít šanci zažít něco opravdu výjimečného, co na našich parties není moc často k vidění.

Vedle Underganga vás opět čeká kvalitní support o který se postarají dj UfO, Yak z Pohonu, Mercur za BassInfection a resident Imaginaton Festivalu dj Blofeld. Všichni zmínění vás provedou širokým spektrem drum‘n‘bassu – od liquidu, přes tvrdé neuro, až po aktuální zvuk dnb stepu. Druhé živé vystoupení tohoto večera vás očekává na bar stagi, kde svou produkci představí talent Fryfex. Vedle ně se zde představí divoké duo PapiOIL a Kotlyk, kteří vystupují společně jako Pako DJs, a mladý dj Fryfex z JZD promotion.

Jak už bylo řečeno, celá party se koná jako příprava na drum´n´bassový svátek tohoto podzimu, festival Imagination. Díky tomu zde budou k dispozici ke koupi zlevněné vstupenky, a to ještě za lepší cenu než v předprodeji: 549,- Kč bez poplatku! Kdo o ně projeví zájem, bude si je moci koupit u vstupu do klubu.

Více informací na:
https://theundergang.free.fr

www.imaginationfestival.cz

https://fleda.cz

Vendeta – Imagination WarmUp
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
21. 09. 2012
Start:
20:30 hod.
Main stage
: Undergang (LIVE / Fr), UfO, Yak (Pohon), Merkur (BassInfection), Blofeld (Imagination Festival)
Bar stage
: Fryfex (OMC, Pohon rec.), Pako DJs (PapiOIL & Kotlyk), Styrax (JZDpromotion)
Vstupné:
20 Kč (do 22:00 hod.) / 80 Kč (po 22:00 hod.)

Zdroj: Fléda