Francúzsky Digital Soap oživí Beatline v Bratislave.

A je to tu!  Po úspešnej klubovke BEATLINE #1, ktorú prišlo podporiť viac ako 350 nadšencov elektronickej hudby sa môžeme dočkať ďalšieho pokračovania BEATLINE #2.

BEATLINE, je teda pokračovaním letných open air žúrok na Zlatých pieskoch pod názvom BASS ON BEACH, ktoré sa určite mnohým z vás zarili do pamäte. Charakteristickým pre tieto eventy sú 2 parkety a veľký počet djov. Naladiť sa môžete na štýly drum & bass, dubstep, tech house a techno. Na týchto akciách možete zažiť aj rôzne show ako sú mona abir show (osvetlená tanečnica z orientu), ohňová show, svetelná show, live sax, live perkusie a uvidíme čo nám prinesú ďalšie pokračovania.

V ďalšej edícii by sme vám chceli predstaviť producentské duo DIGITAL SOAP

Producentské duo pochádza zo Francúzkeho mestečka Lille, ich meno si môžete spojiť zo značkami ako MINDTECH RECORDINGS, TRUST IN MUSIC či HUSTLE AUDIO, niet pochýb o tom že sa chalani neradi obmedzujú, ich repertoár je naozaj pestrý, no najradšej hodujú pri neuro funkových a deepovych setoch ktoré si môžete vypočuť v ich pravidelnej relácii HARD BASS DEALERS Radio show radiu RCV 99,0 FM, táto show patrí medzi prvé drum and bassové relácie vo Francúzku, ktorú po prvý krát odštartovali v roku 2004, v ich relácii ste mohli naživo sledovať mená ako Phil Source (UK), Klone (UK), DJ Hidden (NL), Evol Intent (USA), J. Robinson (UK), Inside Info (UK), Allied (UK), Fade (UKR), BTK (BRA), Optiv (UK), Cooh (BUL), Kryteria (USA), Xilent (PL).

https://soundcloud.com/npltd/sets/ds
https://www.hardbassdealers.com/

Akciu odštartuje FURIBUND  ktorého už určite veľa z vás pozná, keďže v roku 2011 vyhral SLOVAK DRUM AND BASS AWARDS v kategorii nováčik roka za ktorého ste hlasovali, je zakladateľom žilinských žurok s názvom CRANK TIME a jeho predstavenie nám príde spestriť saxofonista Matúš Tomala.

Supportovať ho bude talentovaný producent a dj zo spiša iM3 ktorý pred nedávnom vydal svoj debutévý album  SILENCE BEFORE THE STORM na značke NEW PROGRESS LTD a gradujúci dubplatový set si odohrajú bok po boku MATZET & TAJFUN  mladá djská dvojica pochádzajúca z Považskej Bystrice.

O sekundárny stage sa postarajú členovia Electo Playgroud, Deagon, Alzy a ich hosťami budu český bratia zo zoskupenia JZD Promotion SIKI a MARTINY ktorí si zahraju tech house a techno !

Štartujeme sutaž o 3 FREE vstupenky,a pre jedného z vás je pripravených 12€ konzumné na bare

Stačí splniť nasledujúce body:
1. Označ sa na tomto plagáte,na označenie musíte lajknuť túto stránku www.facebook.com/bassonbeachbratislava
2. Dať si plagát ako titulnu fotku profilu
3. Rozpošli pozvánky priateľom
4. Zdielaj party https://www.facebook.com/events/696992986983713/

event :www.facebook.com/events/451288958319639

Beatline 2 A3

Zdroj: EP