Francúzsky house v Nu Spirit Clube? To nemôže byť zlé…

Už koncom novembra, presnejšie v sobotu 24. zavíta do bratislavského Nu Spirit Clubu ďalší hosť z Francúzska. Bude hrať house, ale nie, netešte sa predčasne, David Guetta to nebude. Aj keď jeden, čo sa naňho podobá s ním zahrá…

V tento deň sa v Nu Spirit Clube koná ďalšia Leporelo_FM Party, ktorá si po Nôze a Nica z Nôze pozvala ďalšieho skvelého francúzskeho producenta a DJa. A netreba ho hľadať ďaleko. Stačí, keď si pozriete katalóg vydavateľstva Circus Company a popri menách ako Nôze, dOP, Seth Troxler, Nicolas Jaar, Dave Aju, Ryan Crosson, D’Julz alebo Deetron ho tam nájdete.

Volá sa Le K (čítej Lju Ká) a do Bratislavy sa vracia po viac ako 3 rokoch. Medzitým vydal nový album Freewheel (Karat Records), dal pár tour a vymyslel jedinečný kontrolér hudobného softvéru pre iPad. S ním sa budete môcť zoznámiť aj vy, pretože ešte predtým ako 24. novembra začne hrať v Nu Spirit Clube hudba a vy začnete tancovať, ste všetci pozvaní na jedinečný workshop týkajúci sa hudobného softwaru Ableton Live a iOS kontroleru touchAble.

Toľko len v skratke o človeku, ktorý sa opisuje veľmi ťažko, ale svojou hudbou vás zaručene roztancuje. A nebude to samozrejme len on. Na Leporelo_FM Party sa v Nu Spirit Clube môžete tešiť aj na sety od rezidentov akcie Milosa a Skanka.

Sledujte náš oficiálny FB profil na www.facebook.com/leporelofm kde sa určite budú dať získať voľné vstupy a samozrejme počúvajte reláciu Leporelo_FM na Rádiu_FM.

Leporeo_FM Party
24.11.2012
Nu Spirit Club, Bratislava
Live: Le K (Circus Company / Karat / FR)
DJs: Milos (Leporelo. / Seta Label / Rádio_FM), Skank (Nu Spirit / Rádio_FM)

Zdroj: Nu Spirit