FuckCover už 23. apríla v Zion clube v Čadci!

Myšlienka akcie FuckCover, ktorá sa uskutoční v sobotu 23.4.2016 v Zion clube v Čadci, je postavená na podpore autorskej tvorby, ktorú považujú organizátori, bez ohľadu na hudobný žáner, za základ hudby a za fundament  poznania niečoho nového.

Neodsudzujú inú propagáciu hudobných diel, či ide o cover alebo revival, ale chcú zvýrazniť skutočnosť, že bez autorskej tvorby by nebol ani jej klon a že klon hudby by nemal prevyšovať jej autorský základ.

Pozvanie na akciu prijali tri kapely, ktoré prezentujú živú autorskú tvorbu. Čadcu bude reprezentovať punková legenda Tri Groše, ktorá patrí medzi najdlhšie hrajúce kapely v našich končinách. Nemálo generácií vyrastalo na songoch ako napr. Čadca alebo Vianoce. Z Nitry prijali pozvanie chalani z kapely Kýbel Mačiek. Samotný názov vám prezrádza, že nepôjde o niečo tradičné. Kýbel Mačiek využíva satiru, iróniu i humor na vyjadrenie vážnych i obyčajných tém, spôsob akým sa prezentujú ich robí originálnymi. Svoje zastúpenie bude mať aj česká scéna. Z Karvinej pricestuje ska-punková skupina Sakumprásk. Obrovská energia, ktorá vás s určitosťou dostane do varu.

V prípade, že by ste sa chceli o koncerte dozvedieť viac, použite stránku organizátora: www.zionclub.sk

fuck_color_web

Zdroj: Zion club