Fun rádio Dohoda 2015: Sezóna najväčších letných žúrov štartuje v sobotu v Žiline!

Príďte sa zabaviť! Obľúbenú sériu najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda odpália hviezdy slovenskej hudobnej scény v Žiline už túto sobotu 4. júla.

Areál pri športovej hale Bôrik v Žiline zažije najbližšiu sobotu jedenásťhodinový žúr, na ktorom sa stretne špička slovenskej populárnej hudby na čele s Majkom Spiritom, skupinami POLEMIC, HEX, AMO & Band, Heľenine oči, Peter Bič Project či Katkou Knechtovou.

Ako už býva zvykom, začiatok Fun rádio Dohody bude patriť mladým a talentovaným skupinám. Na rockovú nôtu Žilinu naladia kapely Fishing Strip, Ranná nevoľnosť a Bod omylu.

Okrem bohatej hudobnej nádielky sa návštevníci môžu tešiť aj na kopec zábavy s množstvom súťaží v podaní moderátorov Fun rádia. Najväčším letným žúrom v Žiline bude festivalové publikum sprevádzať a baviť dvojica Didiana a Sajfa. 

 „Fun rádio Dohoda je pre mňa slnko, funtastická hudba a vynikajúca atmosféra vďaka našim poslucháčom. Toto všetko spolu zažijeme po prvýkrát aj v Žiline,“ nevie sa dočkať Sajfa.

Ešte ste neboli na Fun rádio Dohode? Môžete to napraviť tento rok. Po Žiline bude mať Fun rádio Dohoda ešte tri zastávky:
– Bojnice, Plážové kúpalisko, sobota 25. júla 2015
– Malacky, Zámocký park, sobota 8. augusta 2015
– Poprad, pri AquaCity, sobota 22. augusta 2015 

Brány areálu sa otvárajú vždy na pravé poludnie, prvé tóny sa rozoznejú o 14:00 hodine.

Vstupenky na všetky štyri najväčšie žúry tohto leta Fun rádio Dohoda je možné kúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.sk.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety aj mladým rodinám – deti s výškou do 130 cm majú vstup zdarma. Voľný vstup majú aj ľudia s ťažkým zdravotným postihnutím.

Aktuálny zoznam a poradie účinkujúcich v jednotlivých mestách spolu s ďalšími informáciami o podujatí nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku

Zilina

Zdroj: Fun rádio