Fun Rádio Dohoda v Malackách štartuje už zajtra, ponúkne nielen hudobný program, ale aj family zónu so super programom pre deti!

Už zajtra štartuje nová, lepšia Fun Rádio Dohoda v Malackách, ktorá ponúkne skvelý program pre celé rodiny. Brány zámockého parku sa pre rodičov a ich deti otvárajú ešte pred oficiálnym začiatkom festivalu, už o 10-tej hodine. Organizátori pre nich pripravili fantastickú zábavu vrátane skákacieho hradu, maľovania na tvár, animačného programu a detskej diskotéky.

Malých návštevníkov Dohody rozveselí aj kúzelník a šašo Ľuboš. To všetko si pritom môžu užiť úplne zadarmo! V Malackách si na svoje prídu tiež fanúšikovia kvalitnej hudby. Zaspieva im Adam Ďurica, Richard Müller, Fragile, Polemic a Campana Batucada, Funkiez, Kmeťoband, Puding Pani Elvisovej, Sima Martausová, Komajota aj Mista. Nenechajte si ujsť najväčší žúr tohto leta!

Nová, lepšia a pre celé rodiny! Fun Rádio Dohoda je toho roku family friendly! Už zajtra čaká v Malackách na rodičov a ich deti aj skvelý doplnkový program. Najmenší festivaloví návštevníci môžu dokonca prísť do zámockého parku už dve hodiny pred oficiálnym začiatkom podujatia.

Fun Rádio Dohoda

„Tentokrát sme pre návštevníkov pripravili detskú zónu for free. Vieme, že Malačania a návštevníci mesta, majú veľmi radi zámocký park a preto sme sa rozhodli pripraviť tam aj program pre deti, ktorý sa začne už o 10-tej hodine. Môžu sa vyblázniť na skákacích hradoch, dať si pomaľovať tvár a pozrieť si program, ktorý sme pre ne pripravili. V pozadí budú počuť hudbu z festivalu, ktorá ich určite dobre naladí. Od pravého poludnia ich pozývane aj na hlavný festival. Pripomínam, že na Fun Rádio Dohodu majú detičky do 130 centimetrov  vstup zadarmo,“ vraví s úsmevom Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

V Malackách sa deti môžu tešiť aj na  kúzelníka, šaša Ľuboša, detskú diskotéku a ďalšie atrakcie. Family zóna je navyše úplne bezplatná!

„Family zóna, v ktorej sa môže zabávať aj občerstviť rodičia so svojimi deťmi, bude vnútri kaštieľa a v jeho okolí od 10-tej do16-tej hodiny. Myslím, že takýto program deti určite vyšťaví natoľko, že večer rýchlo zaspia a rodičia sa môžu prísť zabávať ďalej,“ dodáva Dorota Hrančíková.

Okrem skvelého hudobného programu pripravili organizátori aj Ďalšie vychytávky. Fanúšikov bude z okolitých miest a obcí do Malaciek zvážať bezplatná kyvadlová doprava. Na festivale na nich čaká aj silent disco. Poriadne ich rozdivočia muzikanti Adam Ďurica, Richard Müller, Fragile, Polemic a Campana Batucada, Funkiez, Kmeťoband, Puding Pani Elvisovej, Sima Martausová, Komajota a Mista. Celým žúrom budú sprevádzať Sajfa a Didiana z Fun rádia. Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/6529/nova-fun-radio-dohoda  alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale sledujte aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Albert Čurný