Fun Rádio Dohoda zverejnila kompletný line-up, všetci interpreti zahrajú špeciálny program!

Richard Müller, Katka Knechtová, HEX, Buty, Kmeťoband, IMT Smile, Adam Ďurica, Vidiek, Polemic, ale aj Komajota či Sima Martausová! Fun Rádio Dohoda už pozná kompletný line-up, kde účasť potvrdili aj títo skvelí hudobníci.

Festival ponúkne bohatý a originálny program. Okrem výbornej hudby sa návštevníci môžu tešiť aj na zábavu,  o ktorú sa postarajú ostrieľaní DJ-i Fun rádia. Julo alias Python im napríklad sľubuje nezabudnuteľný fantastický bengál! Núdza nebude ani o povestný funkovský humor. Postarajú sa oň moderátori Sajfa, Junior, Marcel a Didiana. Nová a lepšia Fun Rádio Dohoda štartuje prvý zo svojich piatich žúrov už 25. júna. Stretneme v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade. Dohoda?

Festival Fun Rádio Dohoda zverejnil kompletný line-up a je z neho jasné, že návštevníci sa majú na čo tešiť! Po výborných skúsenostiach z predošlých rokov si Dohodu opäť nenechá ujsť ani slovenská legenda Richard Müller. Obľúbený spevák sa na návštevníkov veľmi teší.

„Verím, že si Fun Rádio Dohodu nenecháte ujsť a uvidíme sa. Milé Malacky a Nitra, dohodnime sa, že sa spolu zabavíme ako na žiadnom inom festivale. Dovidenia,“ odkazuje Richard Müller.

Okrem Richarda Müllera, či už avizovaného Adama Ďuricu, Polemicu, Vidieku a Fragile, vystúpi aj Katka Knechtová, HEX, Buty, Kmeťoband a ďalší hudobníci.

„Vyberali sme kapely, ktoré na Fun Rádio Dohode už dlhšie nehrali ale samozrejme nesmú chýbať ani populárne stálice. Festival sme sa snažili oživiť novým a jedinečným programom, ktorý si pre vás pripravili všetci interpreti len na Dohodu. Vidieť a počuť budete napríklad Polemic v rytmoch salsy, Richarda Müllera ako si zaspieva so Simou Martausovou a Katkou Knechtovou, prípadne skupinu IMT smile, ktorá prekvapí hudobnou fantáziou. Dokonca aj kapely, ktoré hrajú v skorších časoch, rozhodne stoja za to. Mali sme problém s tým, že sme chceli všetkých posunúť do prime-time-u, no nevedeli sme sa dohodnúť na ich poradí, keďže každý by si zaslúžil najlukratívnejší čas. Aj preto ľuďom odporúčam prísť na Dohodu už na jej začiatku. Ponúkame rozmanitú, kvalitnú hudbu po celý čas a k tomu i super sprievodný program,“ prezrádza Dorota Hrančíková z Key Art Agency, ktorá je spoluorganizátorom Fun Rádio Dohody.

Festival nebude len o hudbe, ale aj o skvelej zábave. Postarajú sa o ňu moderátori Sajfa, Junior, Marcel a Didiana, ale tiež obľúbení DJ-i Fun rádia.

„Open air podujatia sú úplne iný svet, nedá sa to porovnať s ničím. Obrovský dav pred vami a jedinečná atmosféra, ktorú dokážu ľudia vytvoriť len tam. Ak s nimi komunikujete a darí sa vám, berú vás ako jedného z nich a ste za vodou. Už sa veľmi teším na leto. Fun Rádio Dohoda má totiž veľa naj. Zbehnú sa tam najveselší, najvytrvalejší a najnáročnejší ľudia z celého Slovenska. Chystám pre nich veľkoplošnú obrazovku, na ktorej pôjdu všetky skladby aj s originálnymi klipmi, aby svoje hviezdy nielen počuli, ale aj videli. V ponuke bude aj Fun Party Chat – SMS odkazy a selfie v reálnom čase cez obrazovky a kopec iných atrakcií. Bude to riadny bengál,“ teší sa s úsmevom DJ Julo alias Python.

Okrem spomínaných hudobníkov vystúpia toho roku na novej, lepšej a väčšej Dohode aj Mista, Le Payaco, Medial Banana, Puding pani Elvisovej, Funkiez a Heľenine oči. Všetci muzikanti si pripravujú špeciálny program, ktorí ich fanúšikovia neuvidia nikde inde, len na Dohode. V Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach ani v Poprade nebudú chýbať súťaže a atraktívny sprievodný program. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov, sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky k festivalu je možné sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Funradio Dohoda_Banska Bystrica

Funradio Dohoda_Nitra

Funradio Dohoda_ Malacky

Funradio Dohoda_Bojnice

Funradio Dohoda_Poprad

Zdroj: Propaganda House s.r.o.