Funky legenda Monkey Business oslávi v Ateliéri Babylon 15-te narodeniny!

Popredná česká skupina Monkey Business oslávi s bratislavským publikom 15. výročie existencie! Unikátni hudobníci zahrajú 17. apríla 2015 v Ateliéri Babylon prierez doterajšej tvorby aj novinky. Hudobnou akadémiou 13-krát ocenená kapela navyše predvedie ochutnávku z nového albumu „SEX AND SPORT? NEVER!“.

Okrem novinky pripravili Monkey Business pre fanúšikov ďalšiu hudobnú lahôdku v podobe vinylu prvého albumu „Why Be In When You Could Be Out“. Nenechajte si ujsť koncert plný skvelých muzikantských výkonov, svetiel a nových kostýmov!

000010

Česká skupina Monkey Business oslávi 17. apríla v bratislavskom Ateliéri Babylon 15-te narodeniny. Kapela, ktorá sa 15 rokov teší z úspechu, kamarátstva a pôvodnej zostavy, zahrá Slovákom to najlepšie z tvorby Monkey Business. Česká funky legenda sa na Slovensko veľmi teší.

„Bratislava i celé Slovensko je naše obľúbené miesto, hráme tu radi. Máte krásne, vnímavé dievčatá a ešte krajších a vnímavejších chlapcov.“ Zavtipkoval Matej Ruppert, frontman kapely Monkey Business.

IMG_6484

Publikum čaká jedinečná šou s vynikajúcimi muzikantskými výkonmi. Fanúšikovia si vychutnajú hity ako Who Killed My Libido?“, „My Friends“, „Up to Speed Now“ ale aj úplné nové piesne. Popredná česká kapela predvedie na bratislavskom koncerte ochutnávku z pripravovaného albumu „SEX AND SPORT? NEVER!“. Album, ktorý vyjde v máji, si Monkey Business dopriali práve k 15. narodeninám.

„Publikum sa môže tešiť na podľa mňa najlepšiu československou kapelu, na raj svetiel, zvukov, nové kostýmy a hráčske finesy! Určite zahráme pár skladieb z nového albumu a prierez našej histórie. Samozrejme príde aj na „Piece of my life“.“ Prezradil Matej Ruppert.

000022

Monkey Business oslavuje 15 rokov na výslní, 15 rokov kamarátstva a 15 rokov pôsobenia v pôvodnej zostave. Počas tohto obdobia vydala kultová kapela sedem štúdiových albumov, získali trinásť cien „Anděl“ a veľa ďalších ocenení. Absolvovali takmer tisíc živých vystúpení. Kapela okrem nového albumu, vydáva ďalšiu hudobnú lahôdku v podobe vinylu prvého albumu „Why Be In When You Could Be Out“.

„Prial by som si, aby sme ešte dlho hrali, aby sme boli všetci zdraví a šťastní. A mali takých skvelých fanúšikov ako máme napríklad aj na Slovensku.“ Želá si Matej Ruppert.

Nenechajte si ujsť vynikajúci koncert plný energickej šou a výbornej muziky v podaní Monkey Business už 17. apríla 2015 v bratislavskom Ateliéri Babylon o 20.00 hodine. Vstupenky sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal na https://babylonatelier.sk/program/koncert/639-monkey-business-cz.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Roman Černý