FVLCRVM zahrá na konci augusta v Subclube!

31. augusta sa do Subclubu vracia obľúbený Dubflex. V strede týždňa sa budú podávať lahôdky pre priaznivcov klubovej scény zameranej na bass, juke, grime, uk garage a príbuzné štýly, vďaka ktorým sa črtá skvelá tancovačka na záver prázdnin.

O future beaty nebude núdza a odletieť do svojho jet city vás pozýva FVLCRVM. Jeho nezameniteľné sety sú vysoko návykové, pripravené má svoje najväčšie tromfy. Tešiť sa môžete na jeho vlastnú produkciu, remixy a selekciu toho, čo má sám najradšej. A vkus má rozhodne výborný, stačí si kliknúť na jeho soundcloud.

fvlcrvm

Zmanažovať svoje obľúbené tracky príde aj BASSLINE MANAGER,skôr narodeným známy ako Break!fast. Tiež si fičí na podobných štýloch ako FVLCRVM, takže tracky z vlny jersey/bmore club, house či uk garage, zaznejú v plnej sile aj v jeho pestrom sete.

Line up doplnia viac dubstepovo a bassovo orientovaní DUBSHOOCK a M-CEE.

Udalosť: https://www.facebook.com/events/485570761613131


FVLCRVM

Vlastným menom Pišta Kráľovič, sa vlastnej produkcii začal venovať popri fungovaní v kapele NVMERI. Pôvodne nenápadný projekt sa však vymkol spod kontroly a za krátky čas sa stal pevnou zložkou slovenskej klubovej scény aj vďaka unikátnemu soundu, pre ktorý berie inšpiráciu najmä z rôznych internetových hnutí, ktoré vyšli z L.A, New Jersey alebo Tokia. V jeho hľadáčiku sú kanály Jersey Club či Future Beats. Melodické kompozície sa prelínajú s údernými beatmi, jeho skladby Unsung heroes, Pink či Jet city, majú pevnú pozíciu v playlistoch Rádia FM. Do širšieho povedomia európskej scény sa dostal vďaka výborným remixom pre speváčku Samsayu v tracku Stereotype, ostatný veľký moment bolo víťazstvo kontestu pre Machinedruma – nový sound dal bangeru Take flight.

Jeho releasy zastrešuje vydavateľstvo Gergaz, ktoré hrdo reprezentujú aj ďalšie klenoty slovenskej elektroniky – Fallgrapp a Jimmy Pé. Spomenúť tu môžeme úspešné EP Notch a Slipstream. O jeho kvalite a prínose do elektroniky svedčí aj účasť na Red Bull Music Academy v Bratislave a v Prahe. Supportoval také mená ako sú Hudson Mohawke, Just Blaze, Pomo, Tokimonsta, Falty DL a zahral si na najväčších festivaloch či už Pohoda, Grape alebo Colours of Ostrava.

Zdroj: Nudance Music