Galadriel, Doomas a Ohen v Trnave 24.9.2016

V septembri sa po festivalovej sezóne vracia metalová hudba späť do klubov. V trnavskom Artklube si pre Vás chystáme riadny jesenný nášup. 24. 9. Vám prídu zahrať legendárni GALADRIEL, temní páni DOOMAS a za domácu scénu mladá krv, kapela OHEN.

Ako prví začnú Doomas svojimi temnými tónmi. Môžete sa tešiť na pravý tuhý a temný čierny maz ktorý vám títo majstri pustia do žíl. So svojím posledným albumom La Muerte zosnúbili číru temnotu spolu s krásnymi klasickými melódiami klavíra či akustickej gitary. Peťov growl sa vnára do duše a hubí všetko živé. Fakt bude veľmi ťažké prekonať kvalitu ich vystúpenia.

https://www.youtube.com/watch?v=OcqOkAxbg4g&feature=youtu.be

Práve preto prídu ako druhí v poradí bratislavčania Galadriel. Dark metal ako vyšitý s nádhernými ženskými vokálmi a rezavými gitarovými riffmi. Pred rokom oslávili svoje dvadsiate výročie vydaním EP Lost in the Ryhope Wood.  Sú to majstri melodickej tvrdej hudby a už teraz sa tešíme na ich koncert. Legenda sa po dlhých rokoch vracia aj do Trnavy tak aj to je dôvod prečo by ste si tento koncert nemali nechať ujsť. Bude to masaker!

Celý večer zakončia ohniváci svojou predĺženou show. Okrem skladieb z ich debutu Mortal Man  vám predstavia materiál na nový album ktorý práve nahrávajú. Ohen si pre vás chystá koncert v novej silnejšej zostave. Ich hudba sa pohybuje v rozmedzí blackened symphonic power metalu a svojou originalitou a performance vás zapália. Tak dúchajte, nech horí! Apocalypse is coming!

24.9.2016
Artklub
Hlavná 17,
917 01 Trnava

Lineup:
20:00 – 20:50 Doomas
21:20 – 22:10 Galadriel
22:40 – 0:00    Ohen

Vstupné: 3€ predpredaj // 4€ na mieste
Predpredajové lístky si môžete kúpiť priamo v klube na bare. Budú dostupné od začiatku septembra.

Event:
https://www.facebook.com/events/257083747979862

Galadriel:
https://www.galadriel.sk/
https://www.facebook.com/GaladrielSK/

Doomas:
https://www.doomas.com/
https://www.gothoom.com/
https://www.facebook.com/DoomasOfficial

Ohen:
https://ohen.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ohen.band/
https://www.facebook.com/ohen.booking/

2409doomas_galadriel poster

Zdroj: Organizátor