Gate Crasher predstavujú nový videoklip „Mrtvá“.

Brněnská kapela Gate Crasher přichází s novým videoklipem s názvem „Mrtvá“. Jedná se o v pořadí druhý videoklip z aktuální desky Bitterfly.

Klip Mrtvá je sestříhaný ze záběrů pořízených na vystoupení Gate Crasher na festivalu Euro Bike Fest. Realizace se ujal režisér Jan Hubáček. Zveřejnění videa na píseň Mrtvá je pro fanoušky pravděpodobně překvapením, protože kapela původně oznámila na léto jiný singl.

„Původním plánem bylo natočit videoklip na písničku Ego, která je druhým vybraným singlem z nové desky. Z časových důvodů jsme ale museli natáčení odložit a Ego se bude točit až v srpnu nebo v září. Honza Hubáček, který je autorem minulého klipu Stále hledám, měl k dispozici záběry písničky Mrtvá z festivalu Euro Bike Fest a navrhnul, že bychom pro fanoušky mohli na léto nachystat tento klip jako náhradu za slibované Ego. Nám se ten nápad moc líbil, tak jsme do toho hned šli.“ vysvětluje Ondra Novák, frontman Gate Crasher.

Gate Crasher v současné době představují desku Bitterfly na festivalech. Vidět je letos můžete třeba na Rock For People, Masters of Rock, Basinefirefestu, Open Air Music Festu Přeštěnice, Motonáletu v Nikolčicích a spoustě dalších.

Třetí studiová deska Bitterfly vyšla na podzim 2012. Jejími kmotry se stali Marta Jandová, Tomáš Hrbáček a František Furch. Kapela Gate Crasher má za sebou mimo jiné i předskakování velkým jménům jako Aerosmith, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Korn nebo Die Happy…

www.gatecrasher.cz

Zdroj: Ondřej Novák