GINGER CANDY vol.6, 14. máj 2015, RC Brooklyn, Brno

Ve čtvrtek 14.května 2015 se v brněnském underground klubu č.1 Brooklynu uskuteční další pokračování vypečené akce s názvem GINGER CANDY. V pořadí již šesté pokračování nám nabídne velmi kvalitní squadru kapel. Pojďme se tedy podívat, co nám pořadatelé přichystali za lahůdky.

DISFIGUREMENT OF FLESH (RUSKO) – Headlinerem celého večera budou tito ruští bohatýři, kteří holdují brutálně slammujícímu deathu, jehož xicht není nepodobný božským DEVOURMENT. Kapela na sebe poprvé výrazně upozornila v roce 2012 svým debutovým CD „Psychotonic Abnormal Dismemberment“. Debut vzbudil na brutal death scéně značný rozruch a byl též fanouškovskou obcí velmi pozitivně přijat. Set se ovšem bude pravděpodobně opírat o letos vydané a neméně kvalitní CD „Herbarium with Grotesque Necrotic Malformations“. Máme se rozhodně na co těšit!

https://www.youtube.com/watch?v=czuVkNOXPsk

CONGENITAL ANOMALIES (Praha) – Pražští brutalisté drtící pestrý death plný slamů i sypaček jsou v současné době jednou z nejčastěji koncertujících českých kapel v rámci undergroundu a to i za hranicemi naší vlasti. Dokazují to častými gigy v Německu i Švýcarsku. Borci se zformovali v roce 2010. Po třech demo nahrávkách vyplkli začátkem roku první dlouhohrající desku s názvem „Human Embryonic Mutilation“. Nutno podotknout, že toto CD vyšlo u českého a nesmírně agilního vydavatelství NICE TO EAT YOU RECORDS. Před časem nás tato parta hrdlořezů v Brně naprosto zničila svým povedeným setem. Jistě nám opět ukážou, zač je toho loket!

PASSION OF THE TRUTH (ČR – Brno) – P.O.T.T. si libují v brutálním deathcoru, který odkazuje na veličiny žánru jako THY ART IS MURDER nebo FIT FOR AN AUTOPSY. Za tři roky existence se častým koncertováním po celé ČR a zahraničí dostávají stále více do podvědomí fans extrémní hudby. Jedno pódium sdíleli s veličinami žánru jako CHORDOTOMY, PSYCHOFAGIST nebo KRAANIUM. V současné době se tato kapela pověstná svým energickým projevem připravuje na nahrávání svého prvního počinu.

SPACE HAMSTER (ČR- Brno) – Kapela složená ze členů CINZANA BIANCA a MINCING FURY AND BLABLA má prozatím na své kontě jedno EP s názvem „UNIVERSAL PET“, na kterém se prezentuje progresivním thrash/deathcorem. Parta kolem kytaristy Motoráka se na koncertní pódia vrací po více než roce. Přijďte je tedy náležitě podpořit :)

Brány klubu se pro veřejnost otevřou v 19h a první tóny extrémní hudby zazní o půl hodiny později. Vstupenky za pouhopouhých 99,- Kč budou k dispozici jen na místě. Pokud jste příznivci slamming brutal death nebo deathcoru, máte jedinečnou možnost. Na téhle akci chybět rozhodně nemůžete!

https://www.facebook.com/disfigurementofflesh
https://www.facebook.com/congenitalanomalies
https://www.facebook.com/Spejshemstr
https://www.facebook.com/PassionOfTheTruth

Start: 20:00
Vstup: 99,-

FB event: https://www.facebook.com/events/1431481960481035/

ginger

Zdroj: Organizátor