Gipsy Kings zahrajú v Bratislave najväčšie hity!

Už vo štvrtok 20. októbra roztancuje bratislavskú halu Pasienky živelná skupina Gipsy Kings. Na Slovensko sa vráti po troch rokoch, aby fanúšikom naservírovala výber najväčších hitov. Skutočný králi rytmu vás pozývajú na tanečný parket!

Gipsy Kings to je 8 mužov, ktorí hrajú hudbu okorenenú južanským temperamentom a cigánskou osobitosťou. Vidieť a počuť ich na živo, to je zážitok, ktorý si nemôžete nechať ujsť! Nicolas Reyes energicky vysvetľuje:


„V skupine sme traja Reyesovci a piati Baliardosovci. Spievame spoločne už 30 rokov a to je vážne dlhý čas. Aj keď máme každý iný charakter, svoju vlastnú osobnosť, dobre a radi spolupracujeme. A keď sa  započúvate do našej hudby, myslím, že je to cítiť. Hráme srdcom. To nás odlišuje od ostatných kapiel.“

Gipsy King

Francúzska skupina so španielskymi koreňmi sa pri svojich vystúpeniach absolútne odpúta od reality. Ich hudba vychádza priamo zo sàd a prináša poslucháčom niečo neopísateľné. Počas koncertu sa muzikanti oddavajú každučkému tónu, ktorý ako by sa rodil z duše a oni ho cítili v každej časti svojho tela. Vo fanúšikoch tak prebúdzajú emócie, ktoré sa navonok dostávajú cez rozžiarené tváre a tančiace telá. Na koncerte predstavia výber najobľúbenejších  skladieb. Nicolas Reyes z Gipsy Kings:


„Svojou hudbou chceme predovšetkým prinášať radosť našim fanúšikom. Veľa spievame o láske, o schopnosti milovať druhých a byť pre nich oporou, čo je dnes veľmi dôležité. Občas tiež riešime svetové témy, pretože to je  proste život…“

V Bratislave zaznejú romantické i živelné piesne, o láske i o sklamaní, o dobre i o zle. Nebude chýbať ani optimistická skladba Volare, známa po celom svete všetkým generáciám. Na ňu tancujú babičky aj dedkovia, rodičia aj ich deti. Svoj temperament predvedú Gipsy Kings jediný krát aj na Slovensku, a to už vo štvrtok 20. októbra v Bratislave.

Gipsy Kings Plagat

Zdroj: Patrik Kohut z PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET