Gold Fest: Michal David – Pôjdeme nonstop!

Český spevák a hudobník Michal David vystúpi na hudobnom Gold Feste už v prvý večer festivalu – v piatok 9. septembra. Na podujatie, ktoré sa uskutoční v priestoroch nitrianskeho amfiteátra, zavíta s veľkou kapelou a v jeho repertoári nebudú chýbať tie najväčšie hity. ,,Zoberte pár priateľov, pôjdeme nonstop,“ vyzýva Michal David v duchu svojich dvoch skladieb hudobných a festivalových fanúšikov, ktorí sa aj v septembri môžu tešiť na dvojdňovú nádielku dobrej muziky a hitov na jednom mieste.

Michal David

O tom, že práve český hitmaker sa vie postarať o poriadnu zábavu, svedčí aj nedávny filmový festival Art Film Fest. Fanúšikovia speváka doslova zaplnili celé námestie v Trenčíne.

Koncertom Michala Davida vyvrcholí prvý deň GOLD FESTu v Nitre. O poriadny úvodný ,,mejdan“ sa ale istotne postarajú aj ďalší interpreti tohto festivalu. Či už to bude rocková Tublatanka, príjemní Taktici, český spevák Janek Ledecký, skupina Turbo alebo pesničky Vaša Patejdla. Na druhý deň sú na programe Jiří Schelinger Revival, Modus, Vidiek, Dalibor Janka, Beáta Dubasová, Peter Nagy & Indigo a Disco Medley.

Hudobný maratón plný československých muzikantských legiend bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Do 31. augusta sa bude dať dvojdňová vstupenka kúpiť za 12 €. Od 1.9.-8.9. za 14 € a na mieste 17 €. Tu bude k dispozícii aj jednodňový, sobotňajší lístok a to za 13 euro.

Zdroj: Produkčný dom FORZA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET