Got Blue Balls: Nový album bude na voľné stiahnutie!

Už dnes (23.júna) poobede o 16.00 zverejní Rádio_FM na svojom facebooku odkaz, kde si budete môcť stiahnuť debutový album nádejnej sliačskej kapely GOT BLUE BALLS ešte pred oficiálnym vydaním !!! Zverejnenie bude spojené spolu s uvedením tretieho singla Move On.

Nový album vyjde v limitovanom počte 300 kusov a bude v predaji na koncertoch a stránkach kapely. Ide o priamočiary kalifornský stoner/rock androll, ktorým si získavajú srdcia fanúšikov už nejaký ten rôčik. Album si kapela nahrávala a produkovala sama a aj preto sa vydanie neustále posúvalo. Štvorica pochádzajúca zo stredného slovenska sa skladá z ľudí, ktorí si už čo to na koncertoch a festivaloch preskákali.

Got Blue Balls

Za krátke obdobie si ich obľúbilo množstvo ľudí a aj preto sa im podarilo dostať sa na najlepšie slovenské a české festivaly, kde odštartujú promo k novému albumu. Môžete sa na nich tešiť už tento víkend na festivale PAPUČA v Beluši. Následne ich bude možné vidieť ako headlinera SHOWCASE STAGE 4.júla na Rock for People v Hradci Králové, 8.júla v Trenčíne na Pohode budú otvárať RUNWAY STAGE, 22.júla sa predstavia fanúšikom na Žákovic Open v Trenčianskych Bohuslaviciach a 27.augusta na Musefeste v Starej Ľubovni. Následne po letných festivaloch sa kapela vyberie na turné po slovenských a českých mestách.

Zostava: Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara, spev), Stanka Apfelová (basgitara), Richard Mikuš (bicie)  Boris Štefánik (spev, klávesy  live shows)

Got Blue Balls
Zdroj: VAGABOOND s.r.o
Publikoval: Redakcia GREGI.NET