Graham Candy vystoupí na Sázavafestu 2016.

Pořadatelé hudebního festivalu Sázavafest ohlašují další skvělé jméno současné pop music. Graham Candy, původem novozélandský zpěvák za sebou nechal jedenáct časových pásem, aby se s přesídlením do Berlína pokusil zrealizovat svůj hudební sen.

Společně s projektem „Alle Farben“, složili nadčasový hit „ She Moves (Far Away)“, který je proslavil jak v Německu, tak i v dalších zemích západní Evropy.  Za 150 000 prodaných singlů získali na německém trhu zlatou desku.  Graham Candy, zpěvák se zázračným hlasem, bodoval i s vlastní tvorbou, jeho EP „Holding Up Balloons“ se dokonce v masovém počtu prodávalo i ve Spojeném Království.

GrahamCandy2016_creditMichelPassin smaller

Gragam Candy je v současné době na velkém koncertním turné (Německo, Rakousko, Švýcarsko) s německou kapelou Silbermond, kde sklízí jeden úspěch za druhým. Dohromady se na probíhajícím turné prodalo více jak 100 000 vstupenek. Po skončení šňůry v německy mluvicích zemích, se chystá hrát se svou kapelou také na nejnavštěvovanějších hudebních festivalech v Evropě. Například: na Uploudsounds Festival v Itálii, Novarock Festival v Rakousku, Exit Festival v Srbsku, Lollapalooza v Berlíně, Glastonbury Festival v Anglii, kde si zahraje ve velice prestižním čase.

V rámci svých letních koncertů se premiérově představí také 5. srpna 2016 v České republice, ve Světlé nad Sázavou, na hudebním festivalu Sázavafest, kde ve večerních hodinách roztančí festivalové publikum.

https://www.grahamcandymusic.com/

Zdroj: Sázavafest