Halloweenska párty v Batelieri, ktorá z teba vytrieska všetkých zlých duchov.

Pripravte sa na poriadne nadupanú, dvojstageovú Halloweensku párty, ktorá už tradične v tento magický večer zaplní klub na Továrenskej ulici a spoločnými silami, ako už starý pohanský zvyk káže, vyzveme všetky zlé, nadprirodzené bytosti z tohto undergroundového klubu a ukážeme im, ako by sa mali baviť na poriadnej elektronickej párty.

Počas tohto neobyčajného večera výzvu duchov budú mať na starosti šamani za prehrávačmi, čarodejníci za mixážnymi pultami, páni DJ-i, ktorí sa na undergroundovej scéne neboja ničoho a už vôbec nie zlých duchov, ktorý na nich číhajú z komerčných klubov. Mená ako RAUO (ex Soundphreakers), INHUMAN TERROR, NECRO & PRESENTA, METH, AMIDA, WHITE a RICKY zaručujú, že ide o zostavu, ktorá svojimi setmi a za pomoci masívneho sundsystému z vás „vytrieska“ všetku zlú energiu a karmu.

Je už len na vás, či sa prídete baviť s maskou alebo bez nej. No nezabúdajte, že v konečnom dôsledku viete upraviť svoj Haloweensky outfit aj na našom bare, kde vám milý a príjemný personál s radosťou uleje niektorý z ponúkaných nápojov a postará sa o to, aby ste boli na „horora“.

Vstup nad 18 rokov, vstupné do 23:00 – 4 eur, po 23:00 – 5 eur
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1521017571470119/

Halloween Batelier 2014

Zdroj: Organizátor