Hans Zimmer naživo s orchestrom v Bratislave v show Live on Tour!

Najznámejší autor filmovej hudby našej doby vyráža po prvýkrát na európske turné! Aj v Bratislave budeme mať 5.mája možnosť objaviť hudbu muža, ktorý stojí za najväčšími filmovými hitmi histórie…

Držiteľ filmového Oscara, dvoch Zlatých glóbusov, štyroch cien Grammy a množstva ďalších ocenení vyráža budúci rok po prvýkrát na európske turné, v rámci ktorého nevynechá so svojim orchestrom ani Slovensko.

HZ-conducting-b&w

Hans Zimmer: „Celý život som mal strach byť na pódiu, ale potom som si povedal: Nemôžeš sa báť celý svoj život!“ Takto nejak vzniklo turné Live on tour na ktorom vás 26 členný orchester a 20 členný zbor spoločne s Hansom Zimmerom 5.mája zavedú na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu do sveta najväčších filmových hitov v jedinečnom podaní samotného autora týchto skladieb.

Piráti z Karibiku, Leví Kráľ, Gladiátor, Da Vinciho kód, Amazing Spider-Man, Temný rytier, Počiatok a ďalšie známe skladby z najznámejších hollywoodskych filmových megahitov uplynulých rokov obsahuje playlist večera pod názvom Live on tour.

HANS_ZIMMER_22_LIVEPIX

Zažite najväčšie filmové hity naživo!
5.mája 2016 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.
Vstupenky exkluzívne v sieti Predpredaj.sk už dnes!

Zdroj: Jan Kakascik, PR manazer koncertu