HAPPY BREAKS je lavína tanečnej energie a vstupná brána na Red Bull BC One Cyphe!

Bude 6. marca 2015 v Jasnej lavína? Áno, ale namiesto masy snehu to bude poriadna dávka tanečnej energie, neskutočné kombinácie pohybov a silné mená profesionálnych breakdancových tanečníkov. Na akcii Happy Breaks!

Celú akciu odštartuje sám člen Red Bull BC One All Stars – NEGUIN. Brazílčan s celým menom Fabiano Carvalho Lopes získal titul šampióna Red Bull BC One v roku 2010 v Tokiu. Jeho pozitívne-agresívny prístup k battlom a oprávnené sebavedomie pri bboyingu predvedie počas svojho workshopu, ktorý sa začne presne o 20:00. Slovenskí bboys (a bgirls) majú jedinečnú šancu nechať sa viesť Neguinom a naživo pozorovať jeho vlastný štýl ovplyvnený capoierou. No naskytuje sa ešte jedna výnimočná príležitosť – prísť si vybojovať miestenku na česko-slovenský BC One Cypher!

Video, ako si Neguin užíva slovenské rána tu: https://win.gs/1tJBQrd

Od svojho založenia v roku 2004 sa stal Red Bull BC One najrešpektovanejším 1vs1 battlom vo svete breaku. Najskôr bol len na pozvánky pre tých najlepších svetových bboyov, teraz sa má možnosť prebojovať až na svetové finále víťaz Happy Breaks Battle. Všetci tanečníci, ktorí prídu, budú môcť ukázať svoje skills v súboji jedného na jedného o divokú kartu na finále česko-slovenského Red Bull BC One Cypher, ktorý sa uskutoční 25. júla v rámci Outbreak Europe v Banskej Bystrici.  O postupe vyvoleného bboya budú rozhodovať najpovolanejší: Neguin, El Prcinho a Dexter (Škola Breaku). Vstup na battle je voľný a otvorený pre všetkých schopných bboyov!

Neguin - Portrait

O premostenie na párty sa postará DJ SHIMO [SK], ktorého flek neskôr prevezme DJ FRIKY [CZ]. To je jasný signál toho, že lyžiarky a snowboardové boty treba nechať v hoteli. Zasnežené kopce v okolí budú mať čo robiť, aby schladili rozžhavený parket HAPPY ENDu.

Neguin nám po polnoci vo svojej exhibícii dokáže, prečo vyhráva jeden battle za druhým. Ešte predtým však budeme zadržiavať tatranský vzduch v dychu nad vystúpením lokálnej hviezdy El Prcinho s jeho crew HASTA LA MUERTE. Ondro Hadidom aka El Prcinho zo Senice si minulý rok vyslúžil titul najlepšieho česko-slovenského bboya svojim víťazstvom v Red Bull BC One CZ/SK Cypher. Ako sa mu darilo na východoeurópskom finále RB BC One v chorvátskom Záhrebe môžete vidieť tu: https://win.gs/1suLPOz

Tentokrát môže jeho dynamické kroky nasledovať práve jeden z bboyov, ktorý postúpi z battle Happy Breaks rovno do Red Bull BC One Cypher! Začať v Happy Ende je predsa zaručený šťastný koniec!

Viac info a prednostná registrácia na workshop a battle na www.redbull.sk/happybreaks

!! Long story short: workshop, bboy Neguin, battle 1on1, párty, exhibície, párty, bboy El Prcino + Hasta la Muerte, opäť párty, zábava, tanec a plno energie v piatok 6. marca 2015 v Happy End v Jasnej @HAPPY BREAKS !!!

FB event: https://on.fb.me/1BczNSL

PROGRAM/LINE-UP:
20:00 – Door opening
20:00 – Neguin – dance workshop
21:00 – Red Bull BC One CZ&SK Cypher 2015 Wildcard 1vs.1 Battle
22:00 – DJ Shimo
23:00 – HASTA LA MUERTE feat. El Prcinho exhibition
23:30 – DJ FRIKY Video Scratch showcase
00:00 – NEGUIN exhibition
00:15 – DJ Friky
02:30 – DJ Peter

LOCATION: MUSIC CLUB HAPPY END, Demänovská Dolina 72, 03101 Liptovský Mikuláš – https://happy-end.sk/

happy breaks vizual

Zdroj: Red Bull