Happy Faces: Na druhý ročník festivalu míří John Kelly s manželkou Maite Itoiz.

Po vydařené show Paddyho Kelly na prvním ročníku Happy Faces Festivalu vystoupí v rámci druhého ročníku Paddyho starší bratr John Kelly s manželkou a populární španělskou operní pěvkyní Maite Itoiz.

Po sedmi letech se toto duo vrací na česká pódia. Na posledním koncertě v Praze vyrazili dech svojí emotivní a energickou show nejednomu fanouškovi. Maite Itoiz vystřihla operní árii z Rusalky a rozplakala tak nemalou část publika. Jeden hudební magazín její vystoupení dokonce porovnával s pokusem Tarji Turunen, který se jí zdaleka tak nezdařil jako právě Maite.  

John Kelly se v letošním roce vrátil ke své rodině a jako Kelly Family společně vyprodávají ty největší  arény v Německu. V ČR se Kelly Family představí 8. března 2018 v pražské 02 aréně. John s Maite si připravili na Happy Faces Festival speciální show pod názvem „A Thousand Years“ a představí tak exkluzivní průřez svojí sólovou kariérou, kdy společně vystupují jako uskupení Elfenthal, a jejich hlavním žánrem je rocková opera a stará středověká hudba. Show se bude zcela lišit od klasického koncertu Kelly Family, ty největší Johnovy hity z éry rodinné kapely však rozhodně na festivalu zazní.

Druhý ročník „festivalu šťastných tváří“ se uskuteční 31. srpna a 1. září 2018 v areálu Leteckého muzea v Koněšíně u Třebíče.

Těšit se můžete na další velké hvězdy jako je třeba stále krásná a vitální Marie Rottrová, populární skupina Slza, legendární kapela 90. let Lunetic, Petr Bende s kapelou, Jiří Schmitzer, Jaroslav Hutka nebo třeba vítězka Hlasu Česko Slovenska Lo Hrůzová.

Vstupenky jsou k zakoupení již nyní za sníženou cenu v síti Ticketstream. Od 1.1.2018 se bude cena vstupenek zvyšovat, proto si je pořiďte včas. 

Zdroj: TS