Hard Sound Tour: Christmas Edition!

Dňa 15.12 známy Košický event hardsound opúšťa svoje rodné mesto a vydáva sa na prvú zastávku svojej tour – do Piešťanského Cotton klubu.

Tešiť sa môžete, tak ako tomu na Hardsounde býva zvykom, na zmes Hardtechna, Hardstylu a Hardcoru. Pri tejto príležitosti sa vám prestavia hostia hneď z dvoch zahraničných krajín, a to Rakúsko a Maďarsko.

Rakúsko príde zastupovať NIVEC, ktorý je zároveň aj headlinerom večera. Už v 14-tich rokoch našiel lásku v elektronickej hudbe, čo ho prividelo na niekoľko Techno a Hardtechno akcií. Postupom času sa začal stále viac a viac zamerávať na hardtechno a v roku 2010 si zaobstaral prvý mix a gramofóny. O dva roky neskôr si zahral na jeho prvej akcii a odvtedy mu ponuky stále len pribúdajú. Zahral si bo boku mien ako Jan Fleck, Dj Hammond, Jason Little, Lexis atď. Nedávno začal produkovať jeho vlastnú hudbu, takže určite budete v budúcnosti o ňom ešte počuť.

Dávku poriadne rýchleho hardcoru vám naservíruje ďalší zahraničný hosť z Maďarska, ktorého ste už mali možnosť na Slovensku počuť – TekkinCore.

Z domácich, konkrétne z Malaciek sa vám predstaví hlava The Young Blood – Matthew a s ním príde aj Lukas O. O ďalšiu dávku hardcoru sa postará rodák z Púchova a rezident akcie Hard Sound – Koffos.

Z Trenčína príde diktovať hardtechno beaty Mojos. Z Košíc dorazia chalani, vďaka ktorým sa zrodila party Hardsound – Luckes a Crecer. Večer nám odštartuje moderným hardstylom Raweez.

Hard Sound Tour: Christmas Edition
♬ HARDSTYLE, HARDTECHNO, HARDCORE ♬
LINE UP:
Nivec (AT), TekkinCore (HU), Matthew, Koffos, Lukas O., Mojos, Luckes, Crecer, Raweez
Start 21:00
End 06:00
Entry – 3 Eura

Zdroj: HS