Hard Sound – Veľká Noc.

Druhé, „veľkonočné“ vydanie eventu Hard Sound Tour zamieri po vianočnej edícii opäť do Piešťanského klubu Cotton. Tentokrát sa to začne technom a postupom noci sa budú beaty pritvrdzovať a tempo stupňovať, takže sa môžete tešiť na hardtechno a na záver aj hardcore. Poďme si teda rovno predstaviť účinkujúcich.

Začneme rovno v Piešťanoch, djským párom Anfree & Tanya. Miroslav Nevolný aka Anfree, rodák z Považskej Bystrice sa za gramce postavil prvý krát v roku 1999. Jeho neustále zdokonaľovanie v mixovaní ho postupne posúvalo na postupne väčšie akcie ako Techno Terror, Schranzhell, Techno Tripe, Pulzar, Adrenalin. Anfree si vo svojich setoch zakladá na výbere tých najkvalitnejších trackov a ich kvalitnom zoradení. Pri hraní z neho vyžaruje pozitívna energia a svoj úsmev rozdáva na všetky strany. Jeho vlajkovou loďou je techno, rád si však zahrá aj hard-techno, tech-house… Vo svojej hudbe zakladá natom aby bola, rytmickýá, takže je sa načo tešiť.

Tatiana Šuláková aka Tanya, pochádza z mesta Trnava. Vďaka Anfreemu mala možnosť nazrieť do útrob djingu a parties a po asi roku sprevádzania Anfreeho po rôznych eventoch a sledovania techniky mixovania sa sama rozhodla skúsiť mixovanie. Prvý krát sa postavila za gramce v roku 2008 a už od začiatku k techno štýlu a tak isto trénovala aj Progressive sound. Stačilo pár mesiacov a ocitla sa na jednej z najvväčších techno akicií na Slovensku – Contact. Od vtedy si už stihla zahrať na mnohých eventoch po Slovensku i českej Republike.

Zo susedného Česka nás príde navštíviť slečna Lolla aka BlackBeauty, ktorá vystupuje na pravidelnej akcii Midweek v klube Trix a predviedla sa aj v kluboch ako Perpetum a 7. Nebe. Do Piešťaň príde ukázať jej osobitý tech-house, house, funky-techno štýl, no neostáva len pri týchto, ale stále hľadá niečo nové aby zaujala a pobavila.

Samozrejme že nebude chýbať ani človek stojaci za projektom The Young Blood – Matthew, ktorý naservíruje svieže hardtechno a stálice akcie Hard Sound Koffos, Crecer, Mojos a Luckes. Luckes a Mojos tentokrát rozbehnú noc svojimi techno setmi, Crecer predvedie diktát z hardtechna a Koffos ako ináč, nekompromisný hardcore.

Hard Sound – Veľká Noc
5. apríl 2013, Cotton Club Piešťany
štart: 21:00 – koniec 06:00
vstup: 3 eur

Zdroj: Cotton