Hardcore Operation přivítá legendárního Partyraisera: Nejžádanější hardcore DJ světa vystoupí v Brně!

Donedávna nemožné se stalo skutečností. V současnosti nejžádanější hardcore DJ světa vystoupí v Česku! Partyraiser, kterého nikdo jiný neměl odvahu k nám dosud pozvat, vystoupí na sedmém díle klubovky Hardcore Operation. Tak co hardcoreheads, udržíte jeho zběsilé tempo? Všichni vzhůru do Brna!

Wesley van Wesley van Swol alias DJ Partyraiser byl u zrodu samotné hardcore scény. Jednak jako pravý gabber v Air Maxech a šusťákovce, jednak jako začínající DJ. Za mixpult se postavil poprvé v roce 1993. O dva roky později již roztáčel vinyly na první party. V roce 1997 vyšlo jeho první E.P. Partyraiser & Distroyer – Kick Da Ballistic.

Po hraní na akcích jako MegaRave se z něj stal vyhledávaný umělec. V letech 2000 až 2005 se z něj stala stálice nizozemské hardcore scény. Partyraiser se vždy vyznačoval mnohem tvrdším a rychlejším stylem hardcoru. Ve své době unikát. V roce 2006 se koná legendární akce Partyraiser: Half Man / One Machine, která se dočkává pokračování příští rok.

Následující exkluzivní akce Partyraiser presents Machine City jenom potvrzuje DJovu dominantnost na scéně. Pro všechny, kteří milují rychlý a tvrdý hardcore, se stává Partyraiser uctívanou modlou. Jeho styl je osobitý a mnoho dalších ho začíná napodobovat. Po roce 2010 je z nizozemského Partyraisera již nefalšovaná mainstream hvězda.

Postupem času Partyraiserův styl přebírá spousta jiných DJs a vzniká tzv. uptempo hardcore založený na zběsilém tempu. Sám Wesley má již za sebou hraní na akcích jako Thunderdome, Masters of Hardcore, Dominator, DefQon.1, Decibel, Pandemonium, Nightmare, Hellraiser a mnoha, mnoha dalších. 

Další velký zlom v kariéře uznávaného DJe se odehrál v roce 2013. Zakládá label Partyraiser Records, který se zaměřuje právě na uptempo hardcore. Z Partyraisera je hrající legenda, ale nikdo ho stále nepřivezl do Česka hladového po drsných hardcore jménech. To se konečně změní v roce 2017, kdy se Partyraiser stává headlinerem sedmého pokračování brněnské klubovky.

Sedmý díl Hardcore Operation toho ale přinese mnohem více. Partyraiser bude totiž třešničkou na dortu plném tvrdých kopáků mířených k vašim uším. Z Rakouska dorazí Poley Tight, jehož sety jsou složeny z industrial hardcoru, přes uptempo hardcore až po terror. Tradiční support z domácí a slovenské scény je pak samozřejmostí. Bez něho by to nešlo! 

Maskovaní neřádi z District7 předvedou industrial hardcore a crossbreed. Na podobnou notu zahrají i Geez, Vaczech a rezident a pořadatel akce Skais. O hardcore se pak postarají Dirty-Z, Slováci Rob2Speed vs. Koffos. Uptempo hardcore zastanou na akci DareDevils. Ani o frenchcore ale nepřijdete. Ten na naší party zahrají stále populárnější The Butchers. Hlasem hardcoru pro nezapomenutelnou noc se stane MC Bada.

Druhá stage bude patřit všem možným stylům. Od techna, hardtechna, přes harstyle, až po crossbreed, uptempo hardcore i frenchcore. Zahrají na ní Schanzz, Mr. Duck, Badazz, Sarco, Pacifist, Devil Reaper a Hedonizt & Nihilizt. Ani zde tak nebudete mít možnost se po celý večer nudit. Ještě váháte, jestli dorazit? 

Sedmý díl Hardcore Operation se tradičně koná v klubu Faval 5. května 2017. Lístky na jednu z nejvypečenějších hardcore akcí roku můžete zakoupit za 250 Kč v předprodeji: https://www.smsticket.cz/vstupenky/8620-hardcore-operation-7-partyraiser

Autor: SHP