Hardwell exkluzívne na Magentic festivale!

Pouze dvě halová vystoupení v tomto roce věnuje holandský dj a producent HARDWELL domácím fanouškům. A obě dvě mají shodný název akce a místo konání – MAGNETIC festival v hale PVA Expo Letňany.

Už v květnu svým setem dokázal, že domácí kluby jsou pro něj malé a titul headliner festivalu mu není vůbec vzdálený. Po rychlém jednání tak přijal HARDWELL pozvání i na zimní edici MAGNETIC festivalu, která proběhne 14.12.2012.

HARDWELL

V jeho 24 letech se o něm říká, že právě on by mohl jednou být rovnocenným partnerem po boku Tiësta. Záměrně neříkáme soupeřem, protože právě Tiësto v něm objevil velký hudební a talent. Hardwell dokáže skvěle využívat všech dostupných možností současného světa DJingu, aby dokázal svou hudbu prezentovat co nejširšímu publiku na špičkové úrovni. Přesně tak, jak to ve svých začátcích dělal Tiësto.

Vlastním jménem Robbert van de Corput se dostal k hudbě už ve 13 letech. O rok později podepsal svou první smlouvu s labelem. Jeho první průnik do první stovky DJs v anketě DJ Mag TOP100 skončil hned na 24. místě. V roce 2010 zakládá vlastní label Revealed Recordings. V březnu 2011 přichází s prvním dílem radio show Hardwell On Air, která dostává prostor na holandské stanici SLAM!FM (a také na stanicích v US a ve Francii). Dnes patří mezi zásadní pořady, které nejen představují novinky z taneční scény, ale dávají také prostor novým talentům.

Výčtem jeho úspěšných skladeb, remixů a bootlegů vás nebudeme zdržovat. Koho by také bavilo si o nich jen číst, když si můžete většinu z nich poslechnout např. zde: https://www.youtube.com/robberthardwell | https://www.djhardwell.com

Zdroj: LIVE61 s.r.o.