Harley-Davidson predstavuje jesennú kolekciu 2015.

Tohtoročnej jeseni bude dominovať nová kolekcia Harley-Davidson, ktorá v sebe spája jedinečný štýl, unikátne prepracovanie vrátane najmenších detailov a predovšetkým funkčnosť!

Americká ikonická značka Harley-Davidson predstavila v týchto dňoch svoju jesennú kolekciu MotorClothes 2015, ktorej kúsky ponúkajú skvelú variantu pre chladné i teplejšie dni, pre jazdu na motocykli i klasické nosenie.

Fall Seasonal 2015

Jesenná kolekcia Harley-Davidson je ako stvorená pre všetkých, ktorí si chcejú užiť outdoorové voľnočasové aktivity a zároveň vyjadriť svoju individualitu, nech už je babie leto alebo chladná jeseň. Bold style vedľa nových maskáčových vzorov starostlivo kombinuje estetickú a funkčnú military tématiku. Funkčnosť je kľúčovým prvkom klasického štýlu Harley-Davidson a nezabúda na ňu ani nová kolekcia.

Harley-Davidson MotorClothes – Jesenná kolekcia 2015

Pánska kolekcia kombinuje zemité a sprané farby, evokuje vášeň a slobodu a vyjadruje aj surovosť jazdy. V kolekcii nájdete bundy, vesty, šály a šatky, ktoré vynikajú inovatívnymi funkciami odkazujúcimi na dedičstvo 50tych rokov, charakteristické napríklad „D“ vreckami s modernými detailmi.

Fall Seasonal 2015

Switchback bundy využívajú takisto najmodernejšie technnológie, ktoré prinášajú zákazníkom štýl aj univerzálne využitie. Tieto kúsky je možné nosiť ako v chladnejších, tak aj teplejších mesiacoch, kedy je možné napríklad ľahko odopnúť zipsovaciu podšívku a odhaliť tak sieťovinu na bokoch a rukávoch. Táto technológia ponúka jazdcom maximálnu flexibilitu a umožňuje im sa vždy prispôsobiť počasiu.

Kolekcia tiež zahrňuje celú radu sák, viest, šatiek a šálov s novými prepracovanými detailmi, vrátane krajok. Ženy môžu oblečenie z jesennej kolekcie Harley-Davidson využiť ako na samotnú jazdu, tak aj na bežné nosenie. Dámska kolekcia vyniká širokým sortimentom s elegantnými a vycibrenými kúskami, na druhej strane v nej nechýbajú ani maskačové vzory evokujúce nádych military – synonymum odvážneho štýlu, ktorý sa očakáva práve od Harley-Davidson.

Fall Seasonal 2015

Bohaté kusy tkanín, unikátne potlače a pestrá zmes farieb zaisťujú kolekcii Harley-Davidson jedinečný ráz i nevšednosť, ktoré budú vládnuť tohtoročnej jeseni.

Jednotlivé kúsky kolekcie je možné zakúpiť u autorizovaných dealerov Harley-Davidson.

Viac informácií nájdete na www.harley-davidson.sk

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér pre Harley-Davidson Slovensko