Harley Davidson privezie do Prešova štýlové motorky!

Americký výrobca motocyklov prichádza do Prešova. Východné Slovensko sa tak stane od 20. apríla obľúbeným miestom na motorkárskej mape. Prešovčania sa môžu tešiť okrem novej predajne na Harley-Davidson Demo Truck Tour 2012, ktorá sa uskutoční 20. a 21. apríla na parkovisku pred prešovskou Mestskou halou. Otestovať novinky aj úspešné modely môže každý držiteľ vodičského oprávnenia typu A.

Harley

V spojení s otvorením novej dílerskej predajne Harley-Davidson Prešov predstaví americká legenda nové modely pre tento rok Softail Slim a Sportster Seventy Two, ako aj najúspešnejšie stroje z minulých rokov. Do Prešova tak dorazí v špeciálne upravenom kamióne spolu dvadsať štýlových motoriek Harley-Davidson, na ktorých si bude môcť zajazdiť široká verejnosť. „Tešíme sa na každého. Motorkárov aj tých, ktorí o vlastnom Harley zatiaľ snívajú,“ pozýva na netradičné podujatie Martin Vichrest z prešovskej autorizovanej pobočky Harley Davidson. Pre nejazdcov bude pripravený tzv. Jump Start, ktorý je unikátnym nástrojom pre záujemcov, ktorí ešte nie sú držiteľmi potrebného vodičského oprávnenia.

Na mieste bude k dispozícii profesionálne vyškolený tím Harley-Davidsonu, ktorý fanúšikom legendy pomôže s výberom vhodnej motorky. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na www.harley-davidson-presov.sk. Možné je rezervovať si maximálne dve jazdy.

Zdroj: Harley-Davidson Prešov
Publikoval: Redakcia GREGI.NET