Harley on Tour štartuje už 8. júla v Bratislave.

Kamión plný motocyklov Harley-Davidson sa po roku vráti na Slovensko. V rámci už tradičnej akcie Harley on Tour zastaví od začiatku júla každý víkend na jednom z troch miest na Slovensku. Odštartuje v Bratislave, kde sa na 23 motocyklov značky môžu jazdci tešiť už 8. a 9. júla a potom sa Harley on Tour presunie v nasledujúcich týždňoch do Banskej Bystrice a Košíc.

Záujemcovia sa budú môcť zoznámiť s aktuálnou modelovou radou H-D, absolvovať skúšobnú jazdu zdarma a spoznať osobitý štýl aj jazdné vlastnosti jednotlivých strojov. Skúšobné jazdy, vrátane zapožičania motocyklovej výbavy, je možné rezervovať už dnes na www.harley-davidson.sk

Povedzte zbohom stresu a starostiam všedných dní, je na čase užívať si! Presne na to je stvorená akcia s názvom Harley on Tour, ktorá ponúkne dva dni plné silných strojov, burácajúcich motorov a jázd na ikonických motocykloch H-D úplne zdarma. Harley-Davidson vyráža po roku medzi ľudí, aby širokej verejnosti priblížil motorkársky štýl a umožnil na vlastnej koži vyskúšať jednotlivé stroje.

Kamión s 23 motocyklami na palube k nám zamieri zo Švajčiarska, a tak sa prvou zastávkou tour stane Bratislava (areál pred dealerstvom H-D, Rebarborová 1/A), kde budú motocykle k dispozícii počas víkendu 8. a 9. júla. V ďalších týždňoch sa presunie do Banskej Bystrice (14. a 15.7., pred areál H-D Banská Bystrica, Kostiviarska cesta 10) a do Košíc (22. a 23.7., pred Auparkom).

„Na každej zastávke Harley on Tour 2017 bude záujemcom k dispozícii 23 motocyklov aktuálnej produkcie Harley-Davidson. Tentokrát sa jedná napríklad o 8 modelov touringovej rady, vrátane tohto ročnej novinky Road King Special a plne bude zastúpená aj rada Dark Custom, v ktorej nechýba ani najčerstvejšia novinka, motocykel Street Rod, o ktorých podľa doterajších reakcií očakávame zrejme najväčší záujem. Záujemcovia si tak môžu počas dvoch dní bezplatne a bez kaucie vyskúšať rôzne modely podľa záujmu,“ hovorí Michal Fric, Marketing manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Skúšobné jazdy je vhodné, vzhľadom k veľkému záujmu, registrovať už teraz na www.harley-davidson.sk. Preferovaný model si záujemca dohodne priamo s konkrétnym dealerstvom. Pre absolvovanie jazdy je potrebné mať so sebou dva doklady totožnosti – občiansky preukaz a vodičský preukaz skupiny A.

Zdroj: TS