Headroom opäť v Radosti.

Niekoľko krát odkladané pokračovanie Headroom party po dlhých štyroch mesiacoch zimného spánku opäť vstupuje na domáci parket v Radosti a zároveň tým zahajuje ďalšiu sezónu v tomto klube.

Skúsenosti z rokov minulých hovoria, že naozaj úspešné žúry v Radosti sú málokedy o menách, ktoré môžu byť lákadlom inde, ale tu nie. Viac krát sme sa sami presvedčili, že headlinerom nemusí byť dj, pri ktorom Vám ani nie je ľúto, že ste jeho vystúpenie zmeškali pretože o týždeň alebo dva bude v inom klube. Najlepšie akcie sme totiž zažili s našimi priateľmi, s ktorými nás spája nielen rovnaké hudobné cítenie, ale aj niečo mimo toho. Preto najradšej spomíname na žúry s dvojicami Noks & Goodmood, Natasza & Oscarsix alebo s inými priateľmi ako Cole, SlavoC, Chucky, Julien G a ďalšími.

V tomto duchu teda chceme pokračovať aj v roku 2015 a po septembrovom hosťovi z Moravy sa náš jastrabí pohľad opäť uprel do týchto končín, v ktorých sa v poslednej dobe liahnu mnohé talenty a scéna tam prekvitá ako už dlho nie. Zoznámte sa teda s dvojicou djov Marco Key & Mendoza z českého Havířova, ktorí toho za krátku dobu fungovania stihli celkom dosť. Fungujúc ako kombo iba rok si stihli strihnúť vystúpenia na festivale Beats For love (tento rok už sú zabookovaní rovako), možno si ich pamätajú aj účastníci jedného z vydaní Bass On Beach na Zlatých Pieskoch. K tomu si samozrejme pripočítajte nespočetné vystúpenia po kluboch na Morave a v Čechách, support menám ako Sebastien Leger, Spartaque, Ayako Mori, Ladida, Lucca alebo Trava. Z predchádzajúcich riadkov už môžete tušiť, ale predsa doplníme, že radi a šikovne plávajú prevažne vo vodách deep house, tech house aj jemného techna.

Rovnako už snáď ani netreba spomínať, že hostiteľmi budú opäť rezidenti SouTHboy & Cimy, ktorí opäť nič nenechali na náhodu nielen pri výbere hostí, ale samozrejme aj hudby, ktorú Vám v Radosti naservírujú.

FB event: https://www.facebook.com/events/1410046602622521

Artist info:
https://dj.beatport.com/marcokey-mendoza
https://www.facebook.com/djcimyfanpage
https://www.facebook.com/djsouthboy

10928552_10203761742263773_1253634714_n

Zdroj: Headroom