Headroom – Tech Edition v Radosti.

Konečne! Dosť bolo slnka, vody, teplého piva a teplého všetkého. Bleh! Tfuj! Konečne môžeme v týchto krásne upršaných, studených dňoch a nociach v piatok opäť zaliezť pod zem a neukázať sa na svetle Božom minimálne do nedele.

Ako napríklad 19. Septembra na ďalšej Headroom party.

Temnota priamo zo srdca Mordoru opäť ovládne obsah nášho nakupného košíka na Beatporte a tým pádom logicky aj zvuk a vyznenie tohoto vydania. Zbohom ukričaným divám, bye-bye Rhodes-ovým akordom – my (opäť) prelaďujeme gramofóny do mol.

Hosťom bude jaksepatří hoch z Valašska David Steiniger, ktorý vám bez milosti a erudovane objasní, že techno automaticky neznamená 135 BPM a zlomený kopák ala Účko a nakope vám prdel moderným temným soundom producentov ako Uknown, No ID a Unidentified Artist.

Určite zahrá aj známe hity ako napr. Uknown track alebo No track ID. Isto poznáte.. Aj keď ani ten zlomený kopák mu vlastne občas nie je prosti srsti…

Davida možno poznáte z česko-slovenského proggy dua Freshboys, s ktorým je zatiaľ (až na občasné výnimky) amen a tak si v poslednej dobe ide svoje. Hlavne v rodnom Rožnove pod Radhoštěm, kde v klube Rampa organizuje v okolí vychýrenú party Refresh Night, kde sa málokedy končí ráno. Teda skôr neskôr ako skôr.. chápete. Zahral si však napríklad aj v pražskej Mecce, ostravskom Fabricu a naposledy masíroval návštevníkov ostravského festivalu Beats For Love a tak vôbec si buduje meno a stále väčšie renomé bez debilných promo kecov.

Svoju selekciu samozrejme prispôsobia aj hostitelia Cimy & SouTHboy, deep house nechajú doma a tak budete mať možnosť spoznať aj ich temnejšiu a tvrdšiu polohu. Ak si pussy, choď inam, ak máš 18-, dubstep hrajú inde.

Premiérovo projekt Headroom, ktorý má už tretí rok svoje pevné miesto v programe Radosti, prepožičia už túto sobotu svoje meno už dobre známym afterparties v Papichule, aby ste si túto značkovú zábavu mohli užiť dlhšie, viac a zároveň inak.Okrem mena samozrejme nemôžu chýbať ani rezidenti SouTHboy & Cimy, patriaci pod krídla housemusic.sk crew. S nimi sa po dohratí posledného beatu v Radosti do Papichula presunie aj ich víkendový hosť z Moravy David Steiniger.Večer sa bude nakladať viac tech, afterka sa ponesie samozrejme v kľudnejších intenciách súčasného deep house soundu. Koniec je v nedohľadne, tak sa stavte, nech už ste sa v piatkový večer bavili kdekoľvek.

HEADROOM | Tech edition
19.9.2014 | Radost Music club, Bratislava

DAVID STEINIGER | refresh night rezident, CZ
SOUTHBOY | housemusic.sk
CIMY | housemusic.sk

headroom_plagat

HEADROOM | AFTER
20.9.2014 | Papichulo club,

Americké námestie, Bratislava
Start: 06:00h

AFTER_BDAY

https://www.mixcloud.com/david-steiniger
https://www.mixcloud.com/southboy
https://www.mixcloud.com/djcimy

Zdroj: Headroom