Helena Vondráčková zaspieva svoje srdcovky z muzikálu MAMMA MIA! na Slovensku.

Jedna z hlavných predstaviteliek českej verzie úspešného svetového muzikálu MAMMA MIA!, Helena Vondráčková má k veľkým hitom skupiny ABBA výnimočný vzťah.

„Skladby skupiny ABBA sú pre mňa doslova srdcovou záležitosťou. Veľmi sa teším na to, ako si ich spolu s kolegami zaspievame v Bratislave,“ povedala speváčka.

Presvedčiť sa o tom diváci môžu na slovenskej premiére českej verzie muzikálu MAMMA MIA! v dvoch predstaveniach už v sobotu 10. júna 2017 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. V podaní českých muzikálových hviezd zaznejú veľké hity autorskej dvojice Benny Andersson a Björn Ulvaeus  – Super Trouper, Chiquitita, Money Money Money, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Our Last Summer, Dancing Queen a Mamma Mia a ďalšie, s textami Adama Nováka, v réžii Antonína Procházku na veľkolepej scéne so živým orchestrom.

Príbeh muzikálu MAMMA MIA! je o odvahe realizovať svoje sny o láske, priateľstve, rodine a o význame minulosti pre šťastie do budúcnosti, ktorý sa odohráva na malom gréckom ostrove rozohrajú a zaspievajú veľké české muzikálové hviezdy, medzi ktorými budú aj traja Slováci.                  

V úlohe Lisy sa predstaví mladá rodáčka z Púchova Alžbeta Bartošová, ktorú pre český muzikál objavil Michal David. Postavu Peppera stvárni Peter Pecha, ktorý sa do muzikálu v Čechách dostal po štúdiu na ZUŠ Gbely a JAMU v Brne. Tretím Slovákom v obsadení je bratislavčan Laco Hudec Šubrt, ktorý zaspieva v postave Eddieho. Trojicu starých kamarátok a bývalých pop star Donnu, Rossie a Tanyu šarmantne stvárnia Helena Vondáčková, Hana Křížková a Radka Fišarová. Trojicu možných otcov Sophie, Sama, Harryho a Billa budú hrať a spievať  Bronislav Kotiš, Pavel Vítek a Oldřich Kříž. Mladý pár Sophie a Sky, ktorý sa chystá na svadbu stvárnia Ivana Korolová a Tomáš Smička. V úlohe Sophiinej družičky Ali sa predstaví Vendula Příhodová.    

Muzikál MAMMA MIA!, ktorý je známy aj z úspešného filmu z roku 2008 s Meryl Streep, Pierce Brosnanom, Colin Firthom, Stellanom Skarsgardom, Amandou Seyfried, či Juliou Walters sa v českej verzii predstaví v dvoch exkluzívnych predstaveniach 10.6.2017 o 14.00 a 19.00 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Vstupenky:

Ticketportal SK – https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=12108
Ticket Art SK – https://www.ticket-art.sk/muzikaly/mamma-mia-bratislava-12573/

www.mammamiamuzikal.sk

Zdroj: pro:messa