HELLEROAD 6: Milovníci Guettu ostávajú doma!

Poznáš naspamäť všetky hity z rádií a s radosťou si každú druhú skladbu pohmmmkávaš pri varení v kuchyni? Nevymeškáš ani jednu každovíkendovú diskotéku v tvojom obľúbenom miestom clube?

Najšťastnejším ťa urobí, keď ti lokálny dj zahrá na želanie a tvojim najväčším snom je navštíviť Tomorrowland? Ak si odpovedal áno na niektoré z týchto otázok, tak ďalej ani nečítaj. Guettu a podobných ko***ín sa u nás nedočkáš!

Keď však preferuješ tvrdú elektronickú hudbu, rezké rovné beaty od 150bpm a viac, určite tvojmu sluchu ulahodíme už 15. 5. v šalianskom Metroclube! Presne tam sa bude odohrávať párty Hellroad, ktorá bude plná hardtechna, schranzu a hardcoru!

ANDI TELLER

Headlinerom nášho večera bude nemecká krv – Andi Teller! Už 12 rokov sa venuje djingu a riadi vlastné internetové vydavateľstvo – Omega Records, na ktorom vydali svoje tracky poprední hardtechno djs. Počas svojej kariéry si zahral na mnohých eventoch. Za povšimnutie určite stoja Syndicate, Toxicator, Nature One, či Ruhr in Love. Jeho skladby remixovali mená ako Boris S., či Arkus P.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/373315″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

FANSITE: https://www.facebook.com/Andi.Teller.Official

JOAKIM A & CRIMETEKK

Ďalej si predstavme novovzniknutú dvojku z Rakúska – Joakim A. & Crimetekk. Joakim A. je známy najmä ako techno dj a producent. Jeho skladby často obsadzujú zaslúžené prvé priečky predaja. Hral v krajinách ako Švajčiarsko, Spojené Kráľovstvo, Nemecko, Turecko a iných. Momentálne spravuje viedenskú párty Technoelement a novinku Hardtechno Festival, ktorá sa aktuálne teší veľkému úspechu. Technoelement je práve strojcom spoločného projektu s Crimetekkom. Crimetekk je dlhoročným rakúskym hardtechno djom, producentom a majiteľom Harmonics records.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/806097″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/7771047″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

FANSITE: https://www.facebook.com/Joakimatechnoelemen
FANSITE: https://www.facebook.com/pages/CrimeTekk-HT/964713800225473

others

Zahraničný line-up uzatvára, do tretice, rakúsky techno a hardtechno dj Braunton. Zo Slovenska sa tešte na elitu v podaní Sepromatiqa, Matthewa, Tronica a hardcoristu Koffosa, ktorých si určite netreba veľmi predstavovať. Sepromatiq sa dlhodobo radí medzi špičku svetových hardtechno producentov, ktorý svojimi setmi obšťastnil mnohé krajiny Európy, Južnej Ameriky a teraz má dokonca namierené nadiktovať tú správnu hudbu do japonského Tokya. Matthew sa tiež nenecháva zahanbiť a svoje sety namixoval už vo vyše desiatich krajinách, je promotérom viacerých eventov nielen na Slovensku a vlastní hudobnú agentúru The Young blood. Slovenská stálica Tronic je takpovediac otcom hardtechna na Slovensku, organizátorom mnohých legendárnych nocí Pulzar či iných a majiteľom undergroundu zvaného Metroclub. Line-up uzatvára Koffos. Jediný hardcore dj tejto noci, ktorý je rezidentom pražskej hardcore párty Spitfire či brnenského Hardcore Operation.

Tak už ďalej neuvažuj a prídi sa aj s kamošmi zabaviť na HellRoad do šalianskeho Metroclubu! Všetky ďaľšie infošky sleduj na facebooku, vidíme sa!

HELLEROAD 6 (meets Technoelement)
15.5.2015
Metroclub Šaľa, Slovakia
Entry: 6 <23:00> 7 EUR
FB: https://www.facebook.com/events/634227630037419/
ANDI TELLER / The Young Blood / GERMANY
JOAKIM A. & CRIMETEKK / Technoelement /AUSTRIA
SEPROMATIQ / Trivial Bookings / SLOVAKIA
MATTHEW / The Young Blood / SLOVAKIA
BRAUNTON / Technoelement / AUSTRIA
TRONIC / Metroclub / SLOVAKIA
KOFFOS / Spitfire / SLOVAKIA

hellroad_6

Zdroj: Matthew