Hellroad 3: Dlho očakávaný line-up!

Čoskoro to bude rok, odkedy sme spoločne odštartovali novú hardtechno párty nazývanú HellRoad. Jej domovom sa stal piešťanský Cotton Club a akcia odštartovala na čele so španielskym dj-om zvaným XavoRR. V októbri 2011 sa odohralo pokračovanie a headlinerom „dvojky“ bol starý známy Dj Hammond.

HellRoad 3 prichádza so zmenami a sťahuje sa do šalianskeho MetroClubu. V Metre sa odohralo nespočetné množstvo nezabudnuteľných akcií a preto dúfame, že ani HR neupadne do zabudnutia. O tom, že sa snažíme zdokonalovať a zväčšovať kvality tejto párty značí už to, že sa odohrá na 2 stage a znova nás ani Line-Up nesklame. Predstaví sa vám presne 16 dj’s zo štyroch krajín. Na sociálnych sieťach už niektorí z vás tipovali a nedočkavo sa vypytovali na mená, ktoré sa predstavia na HellRoade s poradovým číslom 3.

Nebudeme teda naťahovať a predstavíme si hneď hlavného hosťa našej párty. Francúz so skvelým a svojským štýlom, jeden z najmasívnejšie produkujúcich stálic svetového hardtechna, dj ktorý neopúšťa vinyl a na Slovensku sa naposledy ukázal pred tromi rokmi, producent ktorý pozná čo je kvalita, snaží sa udržať hardtechno scénu a do hudby dáva všetky svoje pocity, skvelý šlovek a ešte lepší dj. Dámy a páni, pán „nechorý“, pán GREG NOTILL!

Greg Notill

Nezaspíme však vo Francúzsku a prejdeme bližšie ku nám. Z neďalekého Maďarska nás príde opäť po dvoch rokoch rozšlahať pravý maďarský masakrista a v MetroClube dobre známy ROUGH INC. Veľa z vás túžilo po dlhej dobe počuť aj jeho blízkeho kolegu dja Trezora, avšak ten dočastne zavesil djing na kliniec a prislúbil, že nás svojou návštevou pohostí a nevylučuje, že občas sa svojmu kolegovi do práce aj zamotá.

Rough Inc

O tom, že HellRoad podporuje mladé a hlavne snaživé talenty niet pochýb a aj ďaľším hosťom bude presne takáto osoba. Len 19 ročný, veľmi kvalitný, producent a začínajúci dj z Maďarska, menom VALENTINE B. nám zahrá svoj premierový set na Slovensku práve v júny na HellRoade!

Valentine B

Svoj set nám namieša aj všadedobrereprezentujúci talentovaný producent a dj SEPROMATIQ, mladík ktorý stojí za myšlienkou HellRoad parties MATTHEW, metroclubové stálice s masívnym štýlom TRONIC a LENZY, nevyspytateľný rúbač MOJOS, mladý český dj a producent SCHANZZ a zostavu na hlavnom stage uzatvára talentovaný mladík z Košíc, dj LUCKES.

O stavbu druhého stage sa postará nový webový portál Partylive.eu, ktorý nám poskytne ten správny zvuk a osvetlenie pre žánre ako hardstyle, veľmi moderný štýl industrial a samozrejme hardcore. Na tomto mieste z vás výranzým soundom vymlátia dušu majstri zo slovenska v zložení HOGAR, KOFFOS, KIZZAH, B.P.M., GREGI a RAWEEZ z ďalekého východu.

Na základné otázky kde, kto a čo sme si stručne odpovedali a ďalšie info prinesieme už čoskoro. Zatiaľ treba šíriť informácie kade sa len dá a každého pozývať na TÚTO udalosť. Nenecháme hardtechno vymreť a jedine všetci spolu to dokážeme. :)

HELLROAD 3
22.6.2012 o 20:30
MetroClub // Šaľa // Slovakia
entry: 8€

Main Stage dj’s (hardtechno):
GREG NOTILL // France // G-NOT
ROUGH INC. // Hungary // Bonebreakers booking
VALENTINE B. // Hungary
Sepromatiq // Slovakia // Criminal Booking
Matthew // Slovakia // Young Blood Records
Tronic // Slovakia // MetroClub
Lenzy // Slovakia // Young Blood Records
Mojos // Slovakia // schranz.sk
Schanzz // Czech Republic //
Luckes // Slovakia // Hard Sound events

Partylive.eu Stage dj’s (hardstyle, hardcore, industrial):
Hogar
Koffos
Kizzah
B.P.M.
Gregi
Raweez

Hellroad

Zdroj: Matthew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET