Herec z Upířích deníků Michael Malarkey zahraje na brněnské Flédě.

Americký indie folkový písničkář a herec známý z Upířích deníků Michael Malarkey vystoupí 4. června 2018 na brněnské Flédě. Přiveze debutové album Mongrels, neklidný příběh touhy a naděje, ale i smutku. Vstupenky za 440 Kč jsou v prodeji právě teď na fource.cz, v síti goout.cz, Ticketpro a v Indies. K dostání jsou i VIP vstupenky, jejichž součástí je osobní setkání s hudebníkem.

Michael Malarkey se příští rok vrací do Česka po úspěšném pražském koncertě, který byl pro velký zájem přesunut do větších prostor. Svět zná Michaela Malarkeyho především jako Enza z amerického seriálu Upíří deníky. Podle svých slov je však víc muzikantem než hercem. ,,Nechci, aby si lidi mysleli, že jsem jen herec, který si jako bokovku nahrál nějakou blbou desku. V tom albu je celý můj život a srdce,” vzkazuje Malarkey, jenž hraje na kytaru a skládá písničky už od sedmnácti let.

Album Mongrels, které vyšlo v září 2017, je velmi osobním výsledkem několika šťastných náhod, autorova sebeobjevování a spolupráce s mnoha skvělými hudebníky. Všudypřítomné téma neklidného putování a hledání cesty odráží i jeho přebal. Malarkey na něm vchází do temného lesa, kam ho při poslechu alba následujeme. Po dvanácti skladbách společného bloudění se vynořujeme ven obohaceni o písničkářský zážitek z rodu Cohenů, Caveů nebo Waitsů.

Dlouhohrajícímu albu předcházela dvě EP Feed The Flames (2014) a Knots (2015), před nimiž Malarkey jako frontman a textař punkové kapely napsal ještě pět nevydaných autorských alb. 

Zdroj: TS