HEX chystá na festival Červeník 2016 nový program, maká na vylepšených aranžmánoch a kvalitnejšom zvuku piesní!

Na festivale v Červeníku ani tento rok nebude chýbať obľúbená skupina HEX. Tá práve maká v skúšobni, kde chystá nové aranžmány piesní. Chce totiž fanúšikom priniesť vynovený program s kvalitnejším zvukom. Chalani sa tešia najmä na atmosféru, ktorú považujú za vynikajúcu. V Červeníku plánujú zostať aj po svojom vstúpení, venovať sa fanúšikom a užívať si letnú pohodu.  Na 51. ročníku Červeníckych slávností spevu a hudby vystúpi okrem HEX-u aj holandská skupina Pussycat, slovenskí Horkýže Slíže, Gladiator, Zuzana Smatanová, ale aj česká kapela Chinaski! Budú znieť rôzne hudobné žánre od rocku, cez pop až po ľudové rytmy. Uvidíme sa 5. a 6. augusta v Červeníku!

Festival Červeník si ani tento rok nenechá ujsť kapela HEX, ktorá tam vystupovala už viackrát. Chalani sa veľmi tešia, na akcii oceňujú predovšetkým neopakovateľnú atmosféru.

„Tento festival máme veľmi radi, pretože sa na ňom stretáva naozaj široké publikum od detí až po tých skôr narodených. Navyše, je to v kraji, ktorý nám je blízky a kde máme korene. Chodí sem kopec našich kamarátov a známych. A v neposlednom rade je aj samotný priestor úplne super, keďže ide o amfiteáter, kde máme ľudí, ako na dlani. Je to geniálne miesto, kde cítime aj energiu z posledného radu. Je to, ako by sme boli vo veľkej obývačke plnej kamarátov. V Červeníku sa dá veľmi krásne dosiahnuť prepojenie medzi kapelou a publikom,“ vyznáva sa líder HEX-u Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

1

Pre 51. ročník Červeníckych slávností spevu, hudby a tanca už teraz HEX-áci chystajú špeciálny program. Chcú, aby bol koncert dokonalý!

„Tento rok by sme veľmi radi zaradili do nášho vystúpenia aj nejaké „starinky“ a tiež jednu, možno dve nové pesničky. Určite tam však pôjdeme s vynoveným koncertným programom. Niektoré pesničky dostanú nové aranžmány, jednoducho chceme ľuďom ukázať, že HEX to stále baví a stále sa posúva hudobne ďalej. Už teraz makáme na ešte lepšom zvuku spolu s celým našim tímom,“ vraví Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

 HEX-áci milujú letnú festivalovú atmosféru a Červeník je na ich topliste prázdninových podujatí.

„Leto je naša hlavná sezóna. Dlhé roky križujeme celé Slovensko a musím povedať, že si ani nevieme predstaviť, že by to bolo inak. Akcie organizované agentúrou TOPFEST sú pre nás zárukou kvality pokiaľ ide o samotný koncert, ale aj zázemie a veci, ktoré k dobrým podujatiam patria. Leto je aj v tom dobré, že ti stačia krátke nohavice, tričko a tenisky a netreba nič riešiť. Ak sa čo len trochu bude dať, v Červeníku chceme zostať aj po našom vystúpení a venovať sa fanúšikom,“ uzatvára Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

2

51.ročník festivalu Červeník bude tento rok 5. a 6. augusta. Okrem Hexu na ňom vystúpi aj holandská skupina Pussycat, slovenskí Horkýže Slíže, Gladiator, Heľenine oči, Zuzana Smatanová, Družina ale aj česká kapela Chinaski či Martin Harich. V predpredaji stojí permanentka na oba dni 10 eur, priamo na mieste bude drahšia o dve eurá. Jednodňová vstupenka je za 8, na mieste 10 eur. K dispozícii sú aj VIP vstupenky, ktoré umožnia záujemcom aj nahliadnutie do zákulisia festivalu. Tie sú za 30 eur. Zakúpiť si ich môžete v sieti Ticketportal.sk aj Predpredaj.sk. Festival Červeník prináša Agentúra Topfest.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Magál