Hhop Dope: Hiphopový večer U Očka!

Komu už dlhšie chýbal pôvodný slovenský hip – hop, aký už roky hrávaju DJ Jazzy, DJ Nula a DJ Giznis , môže si ho užiť na HHOP DOPE  v hudobnom  klube U Očka v Bratislave vo štvrtok  15. decembra.  O 21:00 hodine sa začne večer plný “skrečov“ a prísne hiphopových setov, ktoré otextujú  domáci MCs Sedláci – Lúzer a Reset, a tiež Eremen a Shimo Oua. 
Na slovenskej hip hopovej scéne je DJ Jazzy už 15 rokov.  Je jedným z tých DJs, ktorí si pamätajú začiatky klubového hiphopu u nás. Za ten čas prispel svojou tvorbou k množstvu vecí, nahrával napríklad i legendárny žltý album kapely B3. Jeho meno sa v súčasnosti spája  hlavne  s dvojicou- Vec a Zverina, s ktorými hráva od roku 2002.  Jeho štvrtkový set  budú dopåňať Lúzer a Reset aka SEdláci. 

DJ Jazzy v minulosti hrával s DJ Nulom v známom prešovskom podniku Wave , kde bol Nula  rezidentným DJ-om . Ten okrem toho, že už istý čas hráva po celom Slovensku, nevynecháva svoje pôsobenie ani na území  Čiech. Zahral si s významnými českými i slovenskými zoskupeniami (Indy a Wich, PSH, Kontrafakt, Rytmus, LUZA, Drvivá Menšina, Gramo Rokkaz, Vec, Stanica Projekt, Turbo Boost ci Čierna Era).

DJ Nula hip hop parties často doprevádza rapera Shima Oua, ktorému na jeho sólový album takisto prispel svojimi beatmi. Na párty sa nám predstaví kvalitnou selekciou výborneho hip-hopu a dancehallu s rapermi Eremenom a Shimom Oua.

U Očka budete počuť i DJa Giznisa, ktorý začal hrávať v roku 2009 a je rezidentom  v Hip-Hop Klube. Má za sebou desiatky významných akcií a vystúpenia so špičkou slovenskej hip-hopovej scény. Pri tomto DJ-ovi treba spomenúť interprétov ako je Solo Banton (UK), Wicked Sound (CZ), Highlight International Sound (AT+ESP), Rytmus, H16, Vec, Zverina, DNA, Bacil, L.U.Z.A., Stanica Projekt.

HHOP

Zdroj: Funky Comrade Productions
Publikoval: Redakcia GREGI.NET