Hhop Dope: Už tento štvrtok U Očka!

Večer plný hip hopových skrečov vám naservírujú mená ako sú DJ Jazzy, DJ Nula a DJ Giznis. Definitívne sa vám predstavia už tento štvrtok na HHOP DOPE v hudobnom klube U Očka v Bratislave. O 21. hodine začína párty, ktorej doprovod robia MCs Sedláci – Lúzer a Reset spoločne s MC Eremen a Shimom Oua.

Štvrtkový večer sa bude niesť v znamení slovenského DJa Jazzyho. Ten stojí za mnohými trackmi dvojice Zverina a Vec, s ktorými hráva už od roku 2002. Okrem iného sa podieľal na nahrávaní albumu kapely B3- žltý album a vo všeobecnosti sa venuje hudobnej produkcii. Vo štvrtok si ho vypočujeme spolu s Lúzrom a Resetom alebo inak familiárnymi aj pod menom Sedláci, ktorí spadajú pod vydavateľstvo Tvoja Matka rekorc už od roku 2006.

Ďalším hip hopovým DJom večera bude DJ Nula. Neraz sa menil za gramcami práve so spomínaným Jazzym a inak to nebude ani v tento večer. Mohli ste ho počuť hrať na parties spolu so zoskupeniami Indy a Wich, PSH, Kontrafakt, Rytmus, LUZA, Drvivá Menšina, Vec atď. DJ Nula vás bude baviť spolu MCs Eremenom a Shimom Oua. Bude to kombinácia kvalitnej selekcie výborného hip hopu a dancehallu. Párty bude otvárať DJ Giznis, ktorý ma za sebou rovnako desiatky vystúpení so špičkou slovenskej hip-hopovej scény. Celé ghetto bude vo štvrtok o 21.00 v Hudobnom klube U Očka na Karpatskej 3!

HHOP

Zdroj: Funky Comrade Productions
Publikoval: Redakcia GREGI.NET