Hip Hop 4 Ever!: Najväčšia pravidelná hip hop akcia v Čechách prebehne 22. júna!

Akce s jasným názvem HIP HOP 4EVER! je v tuto chvíli jednoznačnì nejvìtší pravidelnou akcí svého druhu v Čechách. 4x ročnì se na ní sjíždìjí lidé z rùzných koutù republiky a stále se zvyšující zájem a kladné reakce to jen potvrzují.

Letní díl akce HIP HOP 4EVER! se uskuteční v pátek 22. června 2012 a místem konání bude jako vždy klub Imperium Louny. Start akce klasicky úderem 21:00 a pojede se jako vždy do prvních ranních vlakù/busù.

Line up letního dílu slibuje kvalitní zábavu. V první řadì se do Loun po nìkolika letech podívá nejstarší český rapper Orion (PSH/Bigg Boss, Praha), který na HH4 přiveze speciální „Teritorium“ sólo show. Čekej výhradnì staré známé hymny z jeho sólovek! Záda mu bude pro tuto speciální show krejt lounský guru DJ Kwé (FX Bounce). V druhé řadì na letní díl HH4 zavítá Otecko z legendárné bratislavské skupiny H16, který přiveze svou nadupanou živou show ke svému aktuálnímu albu „To Som Já“. Při show ho doplní slovenská legenda DJ Vec (Bratislava, SK). Sleduj Oteckovo osobní pozvánku zde: https://youtu.be/ZWK_mXOqM3o. Supportem v line upu bude známé jméno ze severu – Indigový chlapec Malý Man.  Papa Ori a Vecko coby 2 nejstarší jména ve hře na jedné akci, to se jen tak nevidí!

Velký freestyle battle se stal již neodmyslitelnou součástí lounských akcí a nejinak tomu bude i na letním dílu. V porotì opìt zasedne zkušené trio Jaro Vacek, Poeta (Radio Spin), Pan Radu a opìt máme pro účastníky battlu připraveny hodnotné ceny za 25 litrù včetnì luxusního poháru. Přihlášky klasicky na místì u moderátora v čase 21:00-22:00.

Za gramofony se tu noc vystřídají DJ Vec (Bratislava, SK), DJ Kwé (Radost FX Praha), DJ Saybon (Black Dynasty Praha) a DJ Seven (Kadaň). Celou akci bude klasicky moderovat Pan Radu (Óčko TV) a o zpestření programu se tradičnì postarají loňský mistři české a slovenské republiky v breakdance Pentifull Crew (www.pentifull.cz). Projekce v klubu bude opìt naživo míchat VJ Martin (Praha).

To bylo ve stručnosti představení line upu letnho dílu HH4EVER, který probìhne v pátek 22.06.2012 na Impérku v Lounech. Start akce úderem 21:00, vstup klasicky za 150 a akce je bez vìkového omezení. Prvních 100 nácliletých příchozích obdrží zdarma welcome drink Gambrinus 11° Excelent. Více informací nalezneš prùbìžnì na www.hip-hop.cz a oficiálním facebook profilu www.facebook.com/kwehiphop4ever

V závìru bychom rádi poslali podìkování našim partnerùm, bez kterých bychom nemohli letní díl akce HIP HOP 4EVER uskutečnit. Specielnì díky pro: Red Bull, Casio G-Shock, ČEZ, Huawei, Dotz, Gambrinus 11° Excelent, Styx a Metrostore.cz
Už plánuj výlet se svou partou! Vidíme se všichni 22. června 2012 v Lounech! Potvrď svou účast zde: https://www.facebook.com/events/385299431507164
Hip Hop 4Ever
Zdroj: 360 Production
Publikoval: Redakcia GREGI.NET