Historicky prvá repríza Silných Rečí už zajtra 24. Marca v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Standup comedy zažíva v Bratislave obrovský boom. Po dlhotrvajúcom monopole Silných rečí sa do popredia dostal aj inteligentný humor Trnkovho Pančlajnu či Temné Kecy dvojice Ladižo a Jerry Szabó. Vypredané premiéry i reprízy všetkých show podmienili najsilnejšie reči v hre k repríze Historických Silných Rečí, ktorá sa uskutoční v utorok 24. marca v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Komici pod drobnohľadom Jána Gorduliča vás prevedú nielen slovenskou históriou vtipnými poznámkami a autorským humorom im vlastným. Michael Szatmary, Jaro Abaffy, Jakub Gulík, Tomáš Hudák a Martin Hatala sa postarajú o stredoveké umučenie vašich bránic. Predpredaj na https://bit.ly/SilnéHistorickéReči

Promo text:

Skupinke potulňie lutňistov i komeďiantov od dávnych čias kraje brázdiľi, aby potešeňje i duševňje povzneseňje ľuďom priňjesli. I našli jedného dňa klub kďe sa najedľi, cestami znavené hnáty skloňiľi i čo to špiritusu popiľi. Od tých čias nikto tento klub inák ako Ňú Špirit nenazval. Mnoho rokov ubehlo, mnoho vody v Dunaji pretieklo i mnoho Ľexov bez súdu z prúserov vyvjazlo, no títo komedianťi v Ňú Špirite stále vystupujú.

A oňedlho, Marca štyri i dvadsiateho roku pán dva ťisíce i pätnásť o histórii zamudrujú. Tak príďi a dozveď sa čo-to o svojich otcoch, praotcoch i o tvojho rodného i iných krajov histórii.

https://www.facebook.com/events/618099218323107/
https://bit.ly/SilnéHistorickéReči
https://www.facebook.com/SilneReci
https://www.silnereci.sk/
https://instagram.com/silne_reci/

sr2

Zdroj: Nu Spirit