Hody Trebatice s hviezdami nabitým programom už tento víkend!

Neďaleko Piešťan sa už tento víkend uskutočnia tradičné trebatické hody, ktoré privítajú to najlepšie zo slovenskej hudobnej scény.

Čaká nás koncert legendárnej skupiny MODUS, ktorá nás prevedie svojimi najväčšími hitmi ako “Ty,ja a môj brat” alebo “Úsmev”, či “Mená lodí stratených”.

Pre strednú a mladšiu generáciu si organizátori pripravili esá ako IMT smile, IneKafe, Zoči Voči, Hex, Arzén, Bystrík, Heľenine oči a mnohé ďalšie overené mená.

IMT smile

Dušan Drobný, organizátor : “Hody Trebatice sú našou srdcovou záležitosťou, toto podujatie v spolupráci s obcou trebatice organizujeme už viac rokov a vždy sa tam veľmi tešíme. Je pre mňa radsť sledovať radosť detí na kolotočoch, ktoré I tento rok budú súčasťou arálu ako I mnohé ďalšie atrakcie. Hody v trebaticiach sú miestom, kde sa stretávajú po roku nielen rodiny , ale I priatelia, znami. Všetkých srdečne pozývam, príďte sa zabaviť a oddýchnuť do malebnej dedinky pri Piešťanoch.”

Tublatanka

Všetky informácie aj podrobný program nájdete na FB profile: https://www.facebook.com/hodytrebatice?fref=ts

Vstupenky len za 7 € na dvojdňové Hody v Trebaticiach sú stale v predaji v sieti ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19597 alebo priamo na obecnom úrade v Trebaticiach. Na mieste bude lístok stáť 9 €. Deti do 10 rokov majú vstup zadarmo, ZŤP s 50% zľavou – doprovod si hradí plnú cenu vstupného.

Zdroj: Agentúra DUNA