Hokejisti odcestovali s vlastným songom – Máme na to.

Reprezentanti Slovenskej republiky v ľadovom hokeji iba pred pár minútami odcestovali do susedných Čiech na majstrovstvá sveta. Okrem výstroje a talizmanov si so sebou odniesli aj CD s vlastnou hokejovou skladbou, ktorá sa bude hrávať počas zápasov na štadiónoch.

O radosť z nového hokejového songu sa hráči a PS Production rozhodli podeliť aj s fanúšikmi a do súťaže na Facebooku venovali 10 CD s podpismi reprezentantov.

DSC_0576

30. apríl 2015, Bratislava – Slovenskí hokejisti dnes opustili krajinu, aby nás reprezentovali na Majstrovstvách sveta 2015 v Českej republike. Krátko pred odchodom im Peter Stankovský, producent spoločnosti PS Production, a Erik Rothestein, autor textu a skladby, osobne odovzdali CD s hokejovým songom ADiss feat. Roman Urban – Máme na to.

Spoločnosť PS Production venovala skladbu Slovenskému zväzu  ľadového hokeja, ktorý ju prijal za svoju a burcoval ňou chlapcov už pri prípravných zápasoch. Hokejistom sa skladba tak páčila, že si ju púšťali aj v šatni. Hoci skladba nie je oficiálne novou hokejovou hymnou, rozhodli sa ju podporiť svojimi podpismi na CD. „Idea hokejového songu prišla prirodzene, Erik ma oslovil a ja, ako verný fanúšik hokeja, som sa nadchol myšlienkou urobiť niečo pre našich chlapcov,“ povedal Stankovský. „Skladba je zmesou rappu, rocku a niečoho tradičného. Verím, že fanúšikov pri vypočutí naladí na správnu hokejovú atmosféru a hráčom pomôže k lepším výkonom,“ doplnil Rothestein.

DSC_0569

Vyhrajte CD s podpismi hokejistov!

PS Production pri príležitosti odovzdania songu slovenskej reprezentácii vyhlasuje súťaž o 10 CD s originálnymi podpismi slovenských hokejistov. Stačí, ak budú fanúšikovia zdieľať link skladby na svojom Facebook profile. Vyžrebovaní budú 10, ktorí získajú CD so skladbou a podpismi slovenských hráčov s venovaním.

Link na zdieľanie nájdu tu:  https://www.facebook.com/psproductioneu/posts/254843878019551

Súťaž o 10 CD s podpismi hokejistov bude ukončená 12. 5. 2015 a výhercovia budú zverejnení 13. 5. 2015 na Facebook fan page PS Production (https://www.facebook.com/psproductioneu?fref=ts).

DSC_0580

O spoločnosti PS Production

Spoločnosť PS production vznikla v roku 2014 so zámerom vytvoriť platformu pre profesionálnych hudobných umelcov a obohatiť svet o nový prístup k hudbe . Prvoradým cieľom spoločnosti je tvoriť a promovať originálnu hudbu, ale i komplexnejšie projekty spájajúce viaceré druhy umenia.

Spolupracujeme s renomovanými hudobníkmi, spevákmi, skladateľmi, textármi, aranžérmi, tanečníkmi, choreografmi, výtvarníkmi a režisérmi. Podporujeme však aj rozvoj mladých talentov.

https://www.psproduction.eu
https://www.facebook.com/psproductioneu
https://www.youtube.com/channel/UCbCNurT882gfYA9GsG0syLQ

hokejovy_song (2) (1)

Zdroj: PS Production