Hokejový fanúšik Michal David sľubuje STEEL Aréne viacero prekvapení!

Košická STEEL ARÉNA sa pripravuje na návrat kráľa. Diskotékového. Michal David vystúpi v hokejovom chráme pokrstenom majstrovským hetrikom HC Košice 25. apríla pri príležitosti osláv 6. výročia jej otvorenia.

Počas viac ako 350-tich zápasov a 150-tich kultúrnych podujatí navštívilo arénu cez 2,5 mil. divákov, v roku 2011 privítala Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji a popri vrcholiacom play off sa v Košiciach tešia aj na exkluzívnu šou v podaní legendárneho českého hitmakera. V októbri 2011 odpálil Michal David, spolu s Helenou Vondráčkovou, v „Steelke“ parádny Mejdan roku a po viac ako šiestich mesiacoch mu na skvelú atmosféru stále ostávajú živé spomienky. „Bol to nádherný koncert. S Helenou si rozumieme umelecky, aj ľudsky a to, že sme celú halu naplnili do posledného miesta, nás veľmi potešilo. Každý miluje, ak môže hrať pre skvelé publikum, a my sme ho mali. O to viac sa do Košíc opäť teším. Pre oslávenkyňu mám ako darček pripravené všetky moje najväčšie hity a len dodám, že týmto sa zoznam prekvapení nekončí,“ pozval na koncert do Steel Arény Michal David.

Koncerty Michala Davida prinášajú punc nezameniteľnej šou. Charizmatická mágia legendárneho speváka, desiatky hitov od tanečných ikon až po romantické balady a veľkolepá výprava garantujú zážitok v najvyššom leveli zábavy. Michal David však nie je iba výborný skladateľ, muzikant a spevák, ale, ako priznal, patrí aj medzi veľkých hokejových fanúšikov. „K hokeju a hlavne k hokejistom mám veľmi blízky vzťah. Práve oni totiž veľkou mierou prispeli k môjmu úspešnému commebacku. Za to im patrí moje veľké ďakujem,“ nezabudol Michal David.

V histórii českého hokeja je zlatými písmenami zapísaný predovšetkým dátum 22. február 1998, kedy českí hokejisti vedení fenomenálnym Dominikom Haškom, Jaromírom Jágrom, Róbertom Reichlom, či Martinom Ručinským zvíťazili na olympijskom turnaji storočia v Nagane. Pri ťažení partie okolo kapitána Vladimíra Rùžičku oslovil Český zväz ľadového hokeja práve Michala Davida, aby zložil pre „nároďák“ originálnu hymnu. Nakoniec všetko vypálilo na výbornú – vo finále napálil P. Svoboda v čase 48:08 puk od modrej čiary pod hornú žàdku Rusov a pieseň Správnej tým znela celým Českom. „Musel som ju napísať veľmi rýchlo, lebo zadanie od nášho hokejového zväzu prišlo v dobe, kedy sa už hralo o medaily. Viem, že chlapci túto pieseň prijali za svoju a na Staromáku to malo obrovský úspech. Na toto sa zabudnúť nedá,“ dodal s úsmevom Michal David.

Koncert Michala Davida sa 25. apríla 2012 začína o 19.00 hod. a lístky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Michal David

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET