Holanďan Alvita prvý raz v ČR – Fabric Ostrava – United States of Rave

United States of Rave – větší, lepší a velkolepější než kdykoliv před tím. Rodinné stříbro producentské trojice Moodies & Anni Massaceur se po půl roce vrací do nově zrekonstruovaného klubu Fabric. Tentokrát se zahraničním headlinerem světového věhlasu.

Do České Republiky se vůbec poprvé podívá nizozemská vycházející hvězda ze stáje Spinnin’ Records – ALVITA. Celým ostravským klubem v novém slušivém kabátě se rozduní tvrdé agresivní beaty současného big room EDM. Teprve dvaadvacetiletý DJ a producent proslulý svými hity jako Empire, Warrior nebo Galaxy, které dosahují těch nejvyšších příček EDM hitparád, rozpoutá ve Fabricu hotové peklo.

O podporu headlinera se postarají samotní tvůrci konceptu USR – Moodies & Anni Massaceur, Rusko-Vietnamská dvojice Angry Beats, Beros a Andrew Oaker.

USR znamená jediné: skvělou zábavu, perfektní atmosféru, nejlepší hudbu, krásné ženy a sexy tanečnice, hodiny tance a zážitky, které zůstanou napořád. Klub bude speciálně vyzdoben, disponuje nejlepším zvukem široko daleko a nejlepšími návštěvníky na celém světě.

Vše se uskuteční už v pátek 13. listopadu v klubu Fabric v Ostravě.
Vstup: 149 CZK předprodej / 199 CZK na místě

USR_web

Zdroj Fabric