Hoofbeats – Hospitality Warm Up!

Po úspešnej otváracej akcii nového hudobného klubu v Martine, Base Music Clubu, sme si pre vás prichystali ďalšie pokračovanie Hoofbeats párty , tentokrát s podtitulom Hospitality Warm up!

Áno vidíte dobre, aj slávna Hospitality párty, ktorá napĺňa kluby po celom svete už túto sobotu zavíta po druhý krát na Slovensko aby vám priniesla to najlepšie čo sa skrýva pod labelom s veľkým H-áčkom v znaku. A vy môžete byť vďaka nám pri tom, s trochou štastia aj zadarmo..;)

Keďže ide o warm up párty, samozrejmosťou je možnosť zakúpenia lístkov na Hospitality , no ak nemáte peniaze nazvyš, nezúfajte..;) Jeden z lístkov bude zaradený do tomboly, ktorej účastníkom sa stáva každý návštevník už len zakúpením vstupu..;) Čiže šanca vyhrať je pre každého rovnaká a o výhercovi sa dozviete už počas večera kedy okolo polnoci prebehne žrebovanie, priamo pred vašimi očami…;)

Keďže ide o výnimočnú párty, prichytali sme pre vás aj výnimočný line up. Ako headliner sa predstaví jeden z najprogresívnejších producentov  spoza rieky Moravy , ktorého kvality ocenil aj sám Forbidden Society, ktorý ho zobral pod svoj label, COMPUTERARTIST !!!!

Nebudem kopírovať siahodlhé životopisy, no ak chcete vedieť viac kuknite jeho stránku: https://www.facebook.com/computerartistofficial?fref=ts

Za LIR crew, k nám dorazí malý-veľký pán v drum and bassovom svete známy ako GEŠI. Zo svojou selekciou vás určite nenechá len tak posedávať…;) Posledným hosťom je nová tvár na scéne a to dj SMALLER, ktorý zo svojou selekciou rozbehne celú párty, a za seba môžem povedať, oplatí sa prísť skôr..;) Spoza rieky moravy pricestuje aj zástupca materskej Hoofbeats.cz crew JOSHUA. Za domácich to už tradične roztočia KNIGHT & RAMIREZ a ADRUM.

Tak toto všetko sa na vás chystá už tento piatok 1.3.2013 v Base Music Clube/ex 69 v Martine. Line up a posledné info už čoskoro!

Line-up:

★★★ COMPUTERARTIST ★★★ (CZ)
disturbed / close 2 death / forbidden society

GESI / Trident,Let it Roll.sk /
JOSHU4 (CZ) / Hoofbeats.cz /
KNIGHT & RAMIREZ / Hoofbeats.sk /
ADRUM / Base Music Club, Hoofbeats.sk /
SMALLER

Vstup : 3e

www.hoofbeats.sk
https://www.facebook.com/events/262186777246940/?fref=t

Zdroj: Hoofbeats Slovakia crew