Hoofbeats open air: Line up!

Už len deň zostáva do prvej Hoofbeats open air párty na Slovensku a nám nezostáva nič iné, než prezradiť vám v akom poradí vám účinkujúci djs zahrajú.

Časový line-up tu:
20:00 – 21:00 JACOB & SCENIC
21:00 – 22:30 ADRUM
22:30 – 00:00 APOKA
00:00 – 01:30 RADDEM
01:30 – 03:00 JOSHUA
03:00 – ??:?? KNIGHT & RAMIREZ

Preto ak chceš zažiť pravú a nefalšovanú Hoofbeats párty spojenú s bonusmi ako sú napríklad stage, ktorý bude vôbec po prvý krát v histórii drum and bass párty v Martine a okolí rozložený na korbe nákladného auta !!! To všetko, spojené s extra silným zvukom a preplneným svetelným parkom neznačí nič iné než kvalitnú, a plnohodnotnú rozlúčku s letom a sezónou open airov a festivalov..Počasie sme vybavili, takže sa nie je čoho obávať, pršať nebude a keby sa to náhodou aj pokazilo, budeme na to pripravený ;) . Na predaj budú aj obmedzené počty Hoofbeats vecí, čiže tričiek, mikín a kadečoho možného..V prípade záujmu vyhľadajte na párty niektorého z členov Hoofbeats Slovakia a on vám určite ochotne pomôže.

Preto všetci si dobre pamätajte dátum 1.9.2012 a miesto, ktoré je letné kúpalisko Sunny Martin !!! Tešíme sa na vás a veríme, že sa všetci spolu dôstojne rozlúčime s letom a tým aj začneme novú éru Hoofbeats párty na Slovensku, ktoré týmto všetkým len začínajú!!!

Zdroj: Hoofbeats