Hoofbeats Open air párty predstavuje line up!

Už len pár dní nás delí od historicky prvej Hoofbeats Open air párty na Slovensku a našou povinnosťou je poodhaliť vám troška zahraničnú časť line upu, teda našich kolegov z českého Hoofbeats.

Ako headliner tohoto večera sa predstaví nielen dj, ale aj producent RADDEM.

Radim aka Raddem se věnuje hudbě už 12 rokem a stejně tak uplynulo od té doby co se poprvé postavil za gramofony. Supportoval po boku : Ed Rush, Audio, BSE, Axiom, BTK, Counterstrike, Katharsys a mnoha dalších. Od roku 2009 začal produkovat vlastní tracky, které za nějaký čas vydával na labelech Brutal Attack records a Criminal Waves records…

Spolu s Raddemom k nám do Martina pricestuje aj JOSHUA, teda týpek, ktorý bol na počiatku celej Hoofbeats crew!

Nastartoval svou kariéru přibližně v roce 2007, ve kterém začal pořádat akce pro blízký okruh přátel a mimo to se i snažil pořádat turnaje ve stolním fotbálku. Jeho kariéra pokračovala v roce 2008 tím, že pomáhal u dnb párty Resonant Dungeon, kde vypomáhal a podporoval skrz propagaci. Byl natolik unešen světem dnb, proto 21. srpna 2009 udělal svou první párty Hoofbeats, která pro něj byla dobrý start a postavila ho na nohy jako dobrého promotéra. V letech 2010-2011 založil Hoofbeats Crew a dal do kupy talenty z okolí. A dnes, v roce 2012, začíná hrát na gramofony a vystupuje nejen na párty Hoofbeats, ale třeba i na Main Sound, Lord od the Beats, Roll Beats, Wencow, Error Bass, Control Culture, Biele Kocky (SK) a mnoho dalších akcích. Svůj styl zaměřuje spíše na neurofunk a techstep a někdy i něco jemnějšího dle nálady.

Posledným pánom spoza rieky Moravy bude sám pán APOKA, teda človek ktorý môže za čím daľej tým viac populárnejšiu fanstránku na sociálnej sieti, ktorá hľadá 50 000 fans drum and bassu (mimochodom, už teraz je ich tam omnoho viac).

Pochází z mladé generace poslucháčů zlomených beatů. Na první dnb akci v roce 2006 bylo rozhodnuto jakým směrem se bude v životě ubírat. K djingu se dostal až v roce 2010, kdy si koupil gramofony a vinyly. Na záčátku roku 2011 si ho pod svá křídla vzala Hoofbeats crew. Od té doby si zahrál po boku několika známých českých djs jako třeba Rido, Brooklyn, No Money nebo Forbidden Society. Také si zahrál vedle francouského člena projektu Katharsys, Ed Rush, Audia, L.A.O.S., Neonlight, Allied, Insideinfo a další. Snaží se hrát tracky, které lidi na parketě rozhýbou.

Ako hosť, teda hostia vystúpia chalani z Martina, ktorý si hovoria JACOB & SCENIC. Postarajú sa o začiatok celej akcie a svojou liquidovou selekciou určite minimálne rozkývu boky prvých návštevníkov..:)

Line up doplnia domáci ADRUM a KNIGHT & RAMIREZ, ktorý vôbec prvý krát vystúpia na Martinskej pôde ako členovia Hoofbeats crew !!!

Podrobný časový line up aj posledné dôležité informácie sa dozviete už čoskoro, každopádne majte na pamäti dátum 1.9. 2012 , lebo práve vtedy bude na kúpalisku Sunny v Martine tá pravá a nefalšovaná Hoofbeats párty!!! Tešíme sa na vás.

www.hoofbeats.sk
https://www.facebook.com/events/482472455098064/
https://www.boardcentrum.sk/

Zdroj: Hoofbeats crew